...och dagarna går, men vi består.

0kommentarer

Så idag somnade jag vid halv 7. Hannes pös iväg till jobbet utan sömn, inte lyckat men han får väl ta igen det när han far hem. Ja, jag sitter alltså ensam i hans lilla hus, med en bedrövlig magvärk. Har tagit en härlig morgon (vaknade vid 12) drack lite kaffe och sen diskade och så. Har nu hållit mig igång med att sticka på min halsduk. Har förövrigt några projekt inom den genren som ska avklaras. Jag har bland andra lovat Kalle, en vän i Jönköping en mössa så den ska ju färdigställas.

Nog om det. 9 dagar kvar till CSN förhoppningsvis ploppar in pengar på mitt konto, jag hoppas verkligen de håller sin tidsram den här gången annars jädrar i mamma. Jag är fattig om något. Det är sjukligt vad det är frustrerande. Letade jobb men utan framgång och nu är det således snart dags att återvända till universitetet. Det känns helt okej, lite rutin och sysselsättning har ju ingen dött av. Jag behöver få tiden att gå i Uppsala. Framflör allt för att jag vill flytta från Flogsta och sen för att jag så förbannat mycket vill examinera och bli färdig. Så jag kan komma ut i arbetlivet, tjäna lite pengar. Frusterande att leva på satans CSN, men det är såklart nödvändigt om jag inte får bra deltidsjobb så jag kan jobba.

Lyssnar förövrigt på Lily Allén - Fuck You, härlig låt är det och den får mig att tänka på min bisexualitet igen. Jag har väl alltid insett att jag inte var som alla andra, lite mer öppen när det kommer till folk. Senare även mer benägen att testa mig fram i den stora djungeln av pornografi. Aldrig har jag väl blivit så upplyst när jag hånglade med min första tjej. Men det var inte föräns i gymnasiet jag insåg att jag faktiskt var bisexuell.
Vi hade matte och Lasse, min mattelärare, hade fått ta hand om två lärarkandidater, en vars namn jag inte tänker nämna i min blogg, var helt bedårande vacker. Ja, jag blev kär och ännu bättre blev det när jag insåg att hon var intresserad av mig med.
Min dröm krossades såklart när hon slutade för att börja jobba i Linköping istället.

Jag kan inte förstå hur man kan anse att det är något fel på att vara HBT, det finns djur som är homosexuella. Svanar exempelvis.
Det är ju en udda tanke men djur precis som människor har väl kanske insett att sex är mer än att skaffa en avkomma. Eftersom djuren inte har tillgång till preventivmedel eller går i brunst precis hela tiden så löste naturen det så smart att djuren insåg att man kan lösa sin drift på homosexuell väg.

Därför tänker jag passa på att rekomendera en fin film; Brokeback Mountain. Handlar om två män mitt i livet som fixar jobb uppe i bergen. Väl uppe i bergen utvecklas en stark kärlek till varandra. Dessa män måste sedan hålla deras kärlek hemlig och gifter sig och skaffar barn med varsin kvinna.
Filmen döljer en kärlek mellan två människor så stark, så vacker.

Nää nu ska jag lämna mitt bloggande för idag, har nog råkat kasta ur mig en hel del. Hannes kommer snart hem och jag ska väl kanske hitta på något att göra istället för att ligga här och jäsa.

På återseende! :*

Nine days.. then I'm human again. Nine days til I'm on my feet again. You knocked me out.

Kommentera

Publiceras ej