Jag är med jobb! En otrolig lättnad och ett lugn infinner sig. Jag kommer att jobba med att ta emot prover under sommaren på klinisk kemi där jag nu har min praktik. Det är ju lysande recentioner för min del.

Come feed the rain.
Cause I'm thirsty for your love, dancing underneath the skies of lust.
Yeah, come feed the rain.
Cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust.

When the heart is yearning...

Och när du ser på mig
Är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.



Nåväl... jag tycker visst om dig. Jag saknar dig och vill inget än att hålla om dig. Tiden gör mig sjuk. Sjuk av sorg och längtan.

She ran faster to get there just in time. If only time could move the earth for her. No one wanted to help her.
Nothing to keep her there.

If only he could spend his love on her. He'd have her for life.


The splinters of whats left of me. A person, it could be? Shattered.
Jajjemen det är lördag kväll och jag sitter glor på eurovision songcontest. Personlig favorit är Jedward och Irland. Dock var de inte 100% idag men låten är klart bra.

Dagen som förlöpt har resulterat i marknad, rapportskrivning och badning av lilltaxen.
Imorgon är det söndag och då blir det mera rapport sen hemfärd till Uppsala. På måndag är det inte jag och arken, det är jag på hematologen istället. Jag har en hum om att jag kommer få sitta i cellräknaren. Får se om det inte är så att jag ska få kolla på flödescytometern. Spännande ska det bli vilket fall. Lite trist att praktiken lider mot sitt slut faktiskt, jag har haft jätteroligt.




Alla på klinisk kemi har varit jättevälkomnande och jag har känt att mina kunskaper har fått komma fram på helt rätt sätt. (ja, med undantag för en av mina handledare) Tre dagar med så gott som helt självständigt jobb, jag kan inte klaga. Architecht är en svår maskin, tar hand om rutinprover på urin och blod och sen finns såklart en som tar ovanligare prover. Jag har hela tiden varit på en av rutinprovsmaskinerna. Den som tar de ovanligare proverna kräver så mycket kalibreringar och kontroller så det hade blivit svårt att göra något själv.

Jag hoppas resten av mina placeringar på klinisk kemi blir minst lika bra.

Sen är det looov ^-^

Mnumnu ~♥
Då var det fredag och helg. Tanken var att jag skulle gå på en studentskiva idag men orken varken fanns eller skulle komma. Så jag har varit hemma hos mina föräldrar.

Den här veckan och veckan innan har varit tuffa och verkligen inte alls vad jag hoppats på. Trots allt mår jag bättre, jag är okej. Överlevde.

Mitt projekt är färdigt och nu ska rapporten skrivas. Helt otroligt att det inte är långt kvar till examen.
Men det är skönt.

just like a papercut,
And every place we have been I see us. In my dreams though all I can see is things that will scar me forever.

Halva Uppsala har antagligen sett mig gråta idag. Klinisk kemi, på väg hem till Flogsta, Västgöta nation, ja de flesta.

Hur står man ut med sig själv när man gör det värsta man kan göra mot en människa som man dessutom har älskat? Hur tycker man otrohet är lättast istället för att säga, "detta är din sista chans, missköt dig och jag är borta".
Du sa säkert så, men det var efter du bedragit mig.

Du jobbade aldrig för att göra mig rätta, redan i vår tids begynnelse var hon där, hon var din "vän". Men på sin blogg baktalade hon mig och hånade mig de gånger jag faktiskt träffade henne. Det otroliga var att jag blev anklagad för svartsjuka. Hur kunde jag vara det? Jag tyckte bara aldrig om vad hon försatte dig i. Sedan dess klippte hon dig (såg förjävligt ut). Sen när du insåg vad hon gjort i din säng klippte du banden för en kort tid.

Jag var redan förstörd, skulle du någonsin glömma henne och gå vidare med mig? Jo julen kom och vi bråkade igen om ett litet skämt som gick snett.
Jag var så säker på att du skulle lämna mig.

Efter jul, jag hade fått presenter, men ingen kärlek. Den försvann någonstans på vägen.
Vi bättrade oss aldrig, dina sårande kommentarer kom alltid, jag försökte att hålla igen, ge dig en chans att må bra. Jag själv rasade i vikt och mådde ganska dåligt. Magkatarren var ständigt återkommande och överallt hemma hos dig fanns saker som var från hennes tid. Du rensade aldrig ur, hon fanns alltid där.

Våren närmade sig med stormsteg, det blev båtdags. Vi bråkade än mera, igen om samma saker, vi förstog aldrig varandra och du blev arg. Jag blev sårad.
Alltid om yttepyttegrejer ingen borde brytt sig i. Du köpte båt, vi skulle ha den bästa av somrar. Jag fick jobb och allt var förspänt.

Jag vet inte var du började bedra. Jag vet inte var kärleken dog. Men jag minns hur du var i början, alltid så kärleksfull. Jag glömmer aldrig när Alicia berättade för mig att ditt ex hälsat på. Jag såg alla varningssignaler men ignorerade det. Sen kom allt fram, det gör det ju alltid.

Vi hade chansen men den här gången förstörde du allting. Hon raserade vår framtid. Jag hade sett till att den ljusnat, allt du hade behövt var att behandla mig värdigt. Vi var nästan där.

Nu står jag här, ensam. Ett sårat hjärta i min hand och ett hål i mitt bröst. Jag vill men kan inte få hålla om dig igen. Jag saknar dig, fast jag vet att jag inte borde. Jag hör ditt varma skratt klinga av och aldrig mer ska jag få höra slagen i ditt bröst av ett pumpande ömt hjärta.

Det här är ord men det är en skärva av vår historia.

Sårade själar, är de mest aggressiva. You were my everything. Pulled my world from my feet and made me fall in to a black hole.

Hej, jag sitter inte ute i solen och värmen som jag kanske borde göra, vädret är verkligen underbart!
Hela dagen på labbet idag eller i alla fall från och med kl 1 var min handledare på möte så därmed fick jag göra det mesta själv, allt gick suveränt, spillde ut 3 rör med kiss men annars gick det bra som fasingen.

Dags att laga mat sen blir det posta lite papper Hejvejs!

Barnet gömde sina leksaker djupt i sandlådan där det inte trodde någon skulle se.

Humdidididi här sitter jag och plitar ned ett antal rader på min projektrapport på TLM1. Således tänkte jag föra in lite resultat och vad fasen inser man? Jo, jag glömde helt bort resultaten efter mötet på fredagseftermiddagen. Så surt så jag bara vill skrika rakt ut. Det är ju så viktigt och ändå.. Ahja får hoppas på det bästa att det inte är så farligt att jag förstört allt.

Det känns bra att det är sista veckan på projektet i alla fall. Så jag får se en del annat spännande. Igår for jag, syrran, hennes pojkvän och granntjejen till Gävle för att spana på alla cruisingbilar som åkte omkring i stan. Blev inte så mycket att titta på faktiskt. Jag åt en Hello kittyglass, sötaste i världen, vaniljglass med jordgubbssylt. Mer än så hände inte på kvällssidan och det blev en sen men händelselös kväll.

Hejs, hoppas allt är bra.

Ja idag tog så äntligen mitt projekt fart, två stora påsar med dialysvätska respektive dialysat. Det var ganska slaskigt att pytsa upp vätskan men det gick bra ^^
Beställde analyser på architech och körde dom. Mycket fräsigt.
Så det ska jag göra nu en vecka till. Sen blir det mycket röra sig runt på KKF och se sig om på resten av labbet.

Nu mys och badkar hos mina föräldrar, imorgon tar jag itu med rapporten :D

Hejs. 

Hej, slänger in en liten uppdatering i hur praktiken flyter på nu när det nästan gått en vecka, jag har magkatarr snudd på magsår, skitskönt, har inte ätit mat på två dagar och lär ju inte proppa i mig ngt när allt gör mig illamående. Så trots att jag känner mig lite svajig pga. ptja, ingen mat så går ändå praktiken framåt. Förhoppningen är att mitt projekt rullar igång imorgon och att dialysatpåsarna jag ska kika på inkommer imorgon.
Förövrigt blev jag äldre igår. ^^

Jag tackar förövrigt mina nära och kära som tar sin tid att lyssna på mig. Det betyder allt för mig. ♥

Så hoppas jag vidare att magkatarren släpper. :)
Våren kan ju få komma tillbaka till Uppsala tycker jag. Kyligt som en halv vinter, men det skulle nog bli varmare till helgen.

Shattered - Trading Yesterday

5 maj var allt härlig ändå. Imorrn blir det hem till familjen. Hejs!