En trött bloggare är jag. Jag sitter nu och laddar inför min kommande tenta i genteknik den 4e juni. Det kommer säkertt kanske inte gå som jag vill men förhoppningsvis har jag ingen tenta hängades efter mig när sommaren kommer skuttandes.

Har haft en väldigt händelserik tid som passerat sen mitt senaste blogginlägg. Jag har hunnit med fester hit och dit, har varit hem till mina föräldrar ganska ofta, jobbinterjuvat och inte fått jobbet, varit till mina föräldrar igen, festat lite till, pluggat sönder mig, varit på universitetet och labbat och cyklat Uppsala runt.

Har haft en del besök hemma hos mig, det har varit ganska så jättetrevligt. Det har hunnit bli varm vår.

Snart är sommaren här. Den innebär faktiskt bara tråkigheter för min del. Jag ska plugga och vara sjukt fattig. Jag kommer säkert gå plus, minus noll budgetmässigt. Jag får sola och dricka en massa vatten, kanske hjälpa till hemma eller något sånt. Det löser sig nog.

På fredag ska jag jobba på några bekantas bröllop. Grattis Marie och Erik som gifter sig. Det kommer bli väldigt trevligt hoppas jag, "Aldrig Fucka upp" som det så vackert heter och ja, så är det fan.
En välförtjänt kväll kommer jag att ta mig sen. Efter det inleds operation störd-jävla-supertentaplugg. Den ska inledas redan i veckan som är nu.

Det är vad jag har för plan innan nästa blogginlägg faktiskt huhu, vi hörs.

På återseende! :*

Hej och hå mina trogna bloggläsare *host* Jag har precis fyllt 20 om ni nu missade det, CG firade mig med pompa och med ståt, kaffe i sängen och frukost under kudden, ja, det fanns ingen hejd för vad det lilla fanskapet kunde hitta på. Det var så nog när han började hiva gröt på mig.

Dagen som var igår... Jo, jag åkte hem till mina föräldrar efter en jobbig och tråkig föreläsning med Biggan Tomkins. Åt således mat där, åkte med systeryster som övningskörde. Drack kaffe och lekte med födelsedagsbarnet dagen innan.
Åkte hem.

Haha, sen lekte jag med Lisa, vi drack öl och hade tjockisfest. Ingen ville leka med oss. Det var dålig stil ansåg vi.
Men jag hade faktistk en awesome dag ändå!

Jag fick veta att jag klarat av tenta nummer tre i följden i Biokemikursen! Hurra hurra! Sedan fick jag reda på att jag ska iväg på en jobbintervju på tisdag den 11e klockan 13.45. Hoppas på att allt går vägen där.

Hmm. Har en massa bajsiga föreläsningar jag ska greja ihop och titta på sen blir det städ och tvätt. Boohjah!!

FUCK...

På återseende :*

Vill bara börja med att säga; Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade (hund)år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år, ett fyrfaldigt leve för min lilla taxkorv Lizzy, hon leve, hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Det blir så här när man inte kan bo hemma längre då bloggar man för sin tax som säkerligen inte kan läsa min blogg. Men! Hon fyller 5 år och det ska självfallet firas.

♥ Så grattis lilla Limkorven. Du är en tax som betyder ganska så väldigt mycket för mig, ditt humör smittar av sig när man kommer och hälsar på.



Nog om det. Idag har jag bara sovit, och inte gjort ett dugg av vettig typ. Ska strax till att greja ihop en jobbansökan, får se hur det går, hoppas på att det går bra.

Ptjaa klockan 6 ska jag vara på Västgöta nation och leka lite teater igen.
Sen blir det att fara hemmåt för, jag kan inte dricka öl i kväll. mitt leg. är gammalt och föråldrat precis som jkag kommer vara imorgon.

Det är en snygg man som bevandrar Uppsalas gator idag och några dagar framåt. Hans exotiska skönhet indikerar på att han definitivt inte är från Uppsala, nej, han är från Västra Götaland! OMPAH!! Nää slut med tramset jag ska nu försöka dricka lite kaffe.

Puss och på återseende :*