Njae, men patologikursen är vilket fall över. Hurra!
Jag puttrar på som vanligt, humöret är på medel och tröttheten likaså. Det är måndag imorgon och en ny kurs blir det, klinisk kemi, far more better than patologibajs.
Har väl aldrig gått en så kass kurs någon gång, tentan igår var så fruktansvärd så det fanns inte, inte för att den var svårare än någon annan tenta men den var så underlig, så out of the blue. Ja den klingade lika med föregående tentor i den kursen.

Nog om det bajset. Jag har en ledig dag att slå ihjäl, men faktum är att jag har lite roligare grejer att pyssla med, ex. diska, tvätta, städa och grejs. Jippi.

Igår åt hela klassen (nästan) middag, jag testade japanska 4 rätter, helt klart gott och värt priset. Så trevligt att klassen ändå kan ta sig ut på en restaurang och umgås. ;D

Näpp om man ska ta sig itu med allt som ska göras idag med :)

Hejvejs.

You make me strong, like a man should be, I say thank you for that. And I love you, cause you are sent out of my one dream, you are all I want.
Blargh om 6 dagar är det gjort, funderar på om jag inte redan nu ska anmäla mig till omtentan... haha ironi?
Uhm nej! Jag har fem dagar. Far tillbaka till Uppsala på fredag, tenta och träning är vad som blir min framtid hädanefter. Sen efter tentan lurar lite klinisk kemi, jahaja, vad som händer kemiskt i kroppen fysiologiskt/patologiskt I guess. Hoppas verkligen den här kursen har lite mer struktur, men man ska väl inte hoppas på för mycket antar jag. Patologin har lockat mig på tok för lite så därmed tentaplugget blivit fasansfullt lidande. Det är inte intressant...
Ser lite fram emot TLM1 hoppas man hamnar rätt, haha.
Jag har förövrigt sökt sommarjobb, inte så aktivt som man kanske kan önska men i Uppsala och lite andra orter med. Hoppas de ser till min vilja att lära mig. Inte mitt behov av att tjäna lite pengar för min överlevnad och önskvärda nyinköp av glasögon. Mina är repiga och föråldrade, ser dåligare med dom nu än tidigare... Gaah visste jag inte bättre kunde jag tro jag blir blind.
Direktoptik var förbannat bra, 3 för priset av 1 mhmm, det är vad jag kallar studentvänligt. Nej men jag har haft tankar på att skaffa mig linser också, får se närmare på den möjligheten till hösten kanske. Det är förbaskat bra om man ska mikroskopiera.

Närmaste inköp blir nog ett gymkort på studenthälsan, de verkar ha så många trevliga pass som jag vill gå, vet inte om det är värt än med 2800 kr för ett helt år men det tror jag nog det är. Min kropp skriker efter att träna och jag villl väga under 60 kg så då passar det sig ypperligt. Inget slår den sköna känslan efter ett hårt träningspass och dusch, man är så förbannat fräsch och igång. Tänker klarare och andas friskare. Så härligt. BRING IT!!! 

Nää ska njuta av min sista lediga dag nu innan tentan och terminsstart hahu, mysa in mig och kanske ta en slurk varm choklad, nom!

My position in life is at it's best. Try to beat me down and I haunt you for life!
You can't kill my lovenotes <3

Hejsvejs och på återseende!