Vaknade sent som attans idag hehe men jag kan inte förmå mig att kliva upp tidigare när det är en så skön säng jag sover i. Karln sprang iväg tidigt till jobbet den stackarn.

Jag tänkte jag kunde lägga upp lite bilder på hur fina julklappar jag faktiskt fick till julen. Just nu blir det bara på de två senaste som mitt fina hjärta gav mig när jag kom ner hit. Allt det andra fina bor i Uppsala och det är klart där kommer bilder med men senare.

Datorn, som i nuläget uträttar en hel del :D

 




Fick även två otroligt skarpa knivar av samma vackre man.




The love I carry for you, is greater than one can imagine.

Det är mellandagsrea men där är inte jag haha, nää jag sitter djupt försjunken i en soffa och myser. Soffan är belägen i Vara. Det är dags för tentaplugg eller ja, iaf imorgon, idag har jag justerat mitt CV och ska strax ta itu med lite sysslor här hos Hannes. Räkningarna för i år är betalda och jag känner mig vid gott humör. Julen är över och jag är fylld kärlek, jag har blivit så fint bortskämd av både pojkvän och familj så det är mer än nog. Själv har jag försökt så gott jag kan att skämma bort de mina. 
Faktum är att jag i nuläget bloggar på min nya lilla dator. <3

Så julen i år kommer bli något svår överträffa nästa år. Jag är förövrigt färdig med hälften av min utbildning när den här kursen är över. Terminsmässigt är hälften redan klart så det känns förbaskat bra. 
Terminen som kommer blir det praktiken som kommer bli mest intressant. Färre tentor framöver är ju inte heller fel.

Nyår står på schemat, får se vad den händelsen har i sin gömma.

Never lonely sometimes alone. Never by yourself I follow you in life.

Hejsanhallå! Mycket har gjorts och mycket är kvar >.< Ser ut som om det blir att städa badrum imorgon, gå till ICA, se på föreläsningar, skicka in Bolognacrap (dvs korta sammanfattningar från studiebesök via universitetet) :@ och annat grejs.

Idag tog jag det uhm piano.
Så det målade lite med min pappas akvarellfärger, mixade in lite tusch. Resultatet blev: Mycket söta grejer.










Har inte kunnat träna på åratal känns det som men efter nyår är det baskemig dags. Eller ja, dags har det varit länge men nu så blir det slagi saken. Tyvärr är min hals i tusen bitar just nu så en liter te per dag går väl åt. 
Får låta bli att röra mig överdrivet i veckan så kanske jag kan lämna lite blod till sjukvårdens förfogande. Jag har med skräckblandad förtjusning väntat på det nu väldigt länge. Ska det inte bli av nu för att jag för första gången på länge blir sjuk, så blir jag på riktigt förbannad.  

Funderar fortfarande på vad man ska klä sig i på nyårsafton och ptja, det börjar ju närma sig. Vill ju inte se ut som mysmjukis. Nää, klänning på nyår är väl något jag tänkt mig, möjligen kjol och topp. Fortsättning följer på det i-landsproblemet.

Nu tänkte jag ordna undan lite grejs här och sen kanske dricka mig ännu en kopp te, vi hörs syns och råkas.

Like a wind touching my hair I sence a love so strong.

<3

11 nätter före jul, jaha och året, var tog det vägen? Det har varit ett bra ett iaf. Eller ja, det kanske man kan ha delade meningar om.
2010 har alltväl varit intressant. Jag har upplevt endel oartiga som artiga grejer. Min första teaterpremiär, första riktiga karln i mitt liv. Första flonkade tentan och första sommarkursen, första gången jag ringde ambulans eller fick en tillkallad mig på grund av min första panikattack. Ja, se många första-grejer har jag gått igenom. Ev. en första obduktion imorgon.

Året som gått banar helt klart väg för ett nytt. Ett lika fyllt av första-gånger. Första praktiken kommer i vår t.ex.
Håller på och snickrar på lite grejer som jag måste vara lite confidentiell med. Har bl.a testat ett recept på saffanskolapraliner, jädrar vad dom blev bra.

Den 17e blir det jullov med ett pyjamasparty som invigande artribut. Helt otroligt. Den 22e kommer karln på besök och min första blodgivning tar plats. Sen blir det julfirande hemma i Gimo, och ett stundande nyårsfirande nere i Vara.

Det mesta verkar ju gå som på räls, nog finns det saker som kan gå fel och riva ner hela ridån. Däremot hoppas jag att dessa eventuella petitesser är ljusår bort i en annan galax.