Vad är det för skit? Jag behöver ett sjukintyg och en remiss från Skara vårdcentral som skall skickas till Gimo vårdcentral. Hmm vad är det som är så svårt med det, jag menar det kostar as för mig att vara hemma från jobbet utan sjukintyg. Har redan förlorat allt som allt 9000 i inkomst på detta slarv. 
 
*suck* Så nu försöker jag ringa alla inrättningar som jag varit i kontakt med men alla skickar verkligen runt mig.
Det är så irriterande. 
 
Nåväl, allt annat är bra i solskenet! 
 
*Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här! Säg att schnininin* Tommy Nilsson. Jajjemen!
:)
 
Hejhejs! /Chinow
Men ibland så är det precis just vad det är! Beter man sig otänksamt så får man fasen också stå för det. 
Just nu njuter jag av under my skin med trading yesterday. 
 
Fick förövrigt meddelande från en tidigare bekant, det var en smula omtumlande då jag bara vill glömma allt. Men jag har tänkt mycket på honom, eftersom han ändå var väldigt snäll. 
Han blev min vän först och främst. Men att jag skulle dras till honom, nej tyvärr, och att jag tog den vägen har nu förstört den vänskap vi hade. 
Jag behandlade han inte alls fint och det ska man inte heller ha i en relation. Jag har varit i en relation där jag var just den som behandlades som en påse skit. Att vara den personen som behandlar någon så illa är något jag som väldigt ömsint och kännande person inte skulle stå ut med en dag. 
Tro det eller ej men att göra folk illa är något jag in i det sista mer än gärna undviker. När jag väl gjort det har personen antingen gjort mig så illa först så till den grad att de för länge sen förtjänat en rejäl utskällning. Eller som i detta fall när jag helt enkelt var ett svin för att jag inte kunde förälska mig i en vän. Det senare är inte okej. 
 
Ibland är inte livet rättvist. Inte det minsta lilla. 
 
Karma's only a bitch if you are. Börjar ibland fundera på om det inte är lite så.
 
Nu är det snart nattinatt här imorgon ska Lizzy min fina taxdam gå från ullboll till nakenfiising. :)
Förövrigt både hon och jag hatar åska :<
 
Godnatt mina godingar kramkram /Chinow