are the things I wanna do to you...
 
Hejsan! Jag sitter just nu och lyssnar på en underbar låt. Nikki Williams - Kill Fuck Marry

Imorgon är det måndag, vanlig arbetsvecka. Jag hoppas allt är gott med de jag bryr mig i. 
Alla andra kan ta sig där solen ikke skiner.
 
Sitter här med Sigrid (katten alltså) som fyller hela 18 veckor idag. Hon har såklart bättrat på mina tapeter extra idag. Dom ser nu ut som riven ost. 
 
Hösten är påväg och jag hoppas allt förändras till det bättre. Jag är less på folk som förnekar känslor, inte kan förändras eller är idioter. Bäst är ju om personen innehar alla tre egenskaper. 
Det är en resning i antågande, denna gång på min telefon. När allt är i sin ordning ska alla som inte är berättigade min kontakt raderas. 
 
Min sommar var inte precis den jag haft i tankarna. Den blev precis så som jag inte hoppats på. Gamla spöken återvände, vänner bröt med mig och framförallt så hade jag en dålig semester. 
 
Jag ska inte önska mig en bättre sommar nästa år. Den kan ju bara bli bättre :> 
Jag ska inte ens höja mina förväntningar eftersom det mesta skiter sig ändå. 
 
Ha en fin sensommarkväll! 
Chinow.
 
The ghost of you will be proven wrong! 
 
Kill, Fuck, Marry are the things I wanna do to you
Your love drives me crazy but my bullets pass right through. Supress and smile loser!
Allt eftersom allt dör här i världen. Nej, min blogg tänker inte lägga ner för den lille ensamme läsaren som trodde det haha! 
 
Men min ork gör känns det som och lusten att ens skriva här. Det kanske märks med tanke på att det är snart en månad sedan jag knypplade ner ett inlägg här. 
Faktiskt så är det en hel del som gör att jag inte orkat helt enkelt.
 
Jag har min sista semestervecka och på lördag jobbar jag mitt sista extrapass för säsongen.
På måndag gäller det alltså, då ska jag vara utvilad och redo. Redo för ett helt år av jobb. Ptja, vem fan lurar jag? 
Det kommer jag inte alls vara.
 
Se så sneaky jag är då som har en vecka semster sparad haha! Den kan jag allt ta ut sen när det behövs, tro mig det kommer det förmodligen att göra sen.
 
Under min semesters 3 veckor har jag försökt att ta mig till Uppsala, till Akademiska sjukhuset för att gå till gymmet ovanför ambulansen.. Är jag dum i huvudet? Nej, bara störd nog att rata att springa ute i Österbybruk där precis alla jävlar skrattar åt en flodhäst som försöker motionera. That´s why!
Det mest otroliga är att jag lyckats med detta 2 veckor av 3 och det var skönt. Ja, idag har jag inte åkt och inte i tisdags heller. 
Alla vet att jag är rädd för åska och eftersom det har åskat och hällpissat regn precis hela dagen så stannade jag och Sigrid inne. 
I tisdags var ursäkten den att jag hade tvättdag och massiv träningsont i ryggen. Så jag hade fint ändå att bära tvätthögar from hell haha. 
 
Men! Nu har jag ingen mer ursäkt att ta så då blir det gymmet efter jobbet varje dag. Sigrid är så stor nu att hon kan överleva om jag är borta en timme till. Så mycket bus som hon hittar på tror jag dessutom hon är nöjd över att slippa mattes vattensprutflaska och bannor när hon svingar i gardinerna.
 
I övrigt har det varit en ganska stillsam semester utan vidare utsvävande resor. Väldigt skönt och lungt om du frågar mig. Jag är inte på humör att åka någonstans i alla fall inte i dagsläget.
 
Ha det gott.
 
Chinow.