Jobbade idag och med 8 timmar och jeekla 50 min på flexen kan jag nog känna mig stolt. För den 8e aug är min sista arbetsdag. I alla fall för i sommar. Sen sepnderas nästan tre veckor av semester och nästan lite latande.. Nää eller inte jobb av den form jag pysslat med nu. Ska ta mig an och ladda inför praktik också. På immunologen och blodcentralen. Det ska bli sjukt skoj.

Man kan tycka så här i efterhand att jag kanske skulle passat som läkare, sjuksköterska eller tom. undersköterska. Men när jag tänker på mitt yrkesval kan jag absolut inte vara nöjdare. Jag har möjlighet att ta prover på patienter. (Otroligt fult att bli tagen för en sköterska eller läkare när det är dom som kan verkligen minst om analyserna proverna ska användas till.) Jag får köra prover i maskiner som analyserar dom, sedan avgöra huruvida resultaten är rimliga eller avvikande. Jag är en laborerande medicinsk detektiv. Mina kollegor nu på klinisk kemi är helt fantastiska. Jag skulle inte byta bort mitt yrke för något i världen.

Okänt yrke, sneaky men coolt som fan!

Hur som, nu så är det så smått dags att greja mig i ordning för natten, ska sussa och vakna pigg och utvilad kring halv 6. Jobba och sen blir det myspysehelg!

Träningen har såklart fått glida på kanten... men den ska komma igång på riktigt.
Det och ett balanserat näringsintag. Hur jag nu ska få till det...?

To end an era, an start a new better one! That's what you get when you let your heart win.

Jajjemen! Jag är i Gimo igen faktiskt. Det är kvavt, borde bli åska och oväder när som helst. Gick ut med lilla sötkorv till tax. Hon tyckte det var så varmt att lilltungan hängde ut
Jobbar på och sliter på jobbet, i veckan ska jag se om bibblan är öppen för att hitta grejer om diabetes. Pöh jag ligger så inte i fas med det.

^w^

Mormor hälsade på mig idag mihih

So fine, I could stare forever. A thousand miles seems very far.. I'd walk to you if I had no other way.
Yes, you are all perfect to me.

Hellu, helg och den lider mot sitt slut, trött och arg. Det är 100 grader varmt i lägenheten och fuktigheten ligger på 110%. Imorgon ska det jobbas igen. Vet ikke var jag kommer placeras men hur som så blir det nog bra.

Försöker för övrigt att skriva klart mitt arbete på diabetes i sjukdomsstrimman som vi egentligen inte skulle ha.
Det går åt helvete i alla fall.

Too many words and nothing that matters.

Candyland...
Hej! Jag är mitt uppe i ett storbak, haha. Ja, med min lillugn är det baske mig ett jättebak. :D Så, till mitt lilla bakverk krävs såklart vaniljkräm. Finns inte ett enda lämpligt recept online, nehe men då ger vi oss på att ta ett som man hittar iaf. Kul att skiten kokar fast. Diska ur allt klegg och ta fram marsansåsen som ska kokas och gör en sväng. Smakar inte ett jota vanilj. Nähäpp... Ha i smak! Grädde, vaniljsocker, socker, florsocker och vips! Tänka sig den smakade okej. Ta mig fan, jag kirrade biffen bättre än Ekström! Meeen då kommer ju ännu flera problem. Bullarna såg ju ut som jäkla roadkills. To the trashcaan! Halva degen kvar. Något ska det fan bli.
Gör på mitt egna sätt det är bäst! :D

Avslutningsvis.. Nej, det blev inga bullar, de vilar nu på bottnen av min soptunna. HaHAH! Så går det när man smakar bajs!
Japp jag får nog erkänna att mitt kök inte är att till för storbak.

Nåväl, dags att gå och lägga sig i vågrätt läge. Jobbet kallar redan huhu.
Hur blir man av med bananflugor? Fick ju en och annan medresenär med mig hem från ICA.
Jag är öppen för alla tips!

Hejhejs!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.
...Dom hade fel. Min familj fullkomligen hatar mig. Det värsta är kanske just det att jag inte bryr mig i det. Förrutom att det är trist att inte träffa Lizzy, eller prata i telefonen med någon av mina familjemedlemmar... Annars rullar livet på helt friktionsfritt.

Jag har inte varit ledsen, inte nedstämd på något sätt. Det är absolut inte likt mig.
Men vad kan jag göra i denna situation? Inte ett dugg faktiskt.

Nåväl..

På jobbet är allt bra i alla fall.

~♥

Ja, som överskriften förtäljer så har det varit en otroligt trött dag, jag har precis diskat sista disken, har youtuben igång och kalendern i blickfånget.
Dagen på jobbet har varit en pers. Jag började upplärning på tecanen, en maskin som sorterar, avkorkar, centrifugerar, väger och mäter proverna. Min uppgift är att hålla den påfylld, underhållen, i drift och urplockad till rätt station då det krävs. Det har varit otroligt krävande eftersom jag igår åkte buss i 7 timmar med en jäkla knorr ut till Arlanda flygplats. Bussen gör verkligen aldrig en tur ut dit...

Vilket fall så blir dagen imorgon bättre, ska få vara en sväng på avhällningsbänken, vi är som old pals.

Vet förövrigt inte när jag far hemöver igen, en fnurra på tråden har uppstått kan jag lättvindigt sammanfatta det som. Så i dagsläget ser det lite si och så ut där.

That's what you get when you let your heart win.

...And as always I loose myself in you. ♥