Vaknar av att mobilen lyckligt plingar till men väljer att sova lite till, tittar nyvaket på smset som är så urgulligt att man får diabetes i hjärtat. Går till duschen och tvättar av mig gårdagens och några dagar tillbakas smuts X3 blee jag var ganska sunkig. Jag orkade inte duscha igår kväll som det var tänkt då jag och Hannes hade ett av de största missförstånden att reda ut, självklart var det min sega hormonstinna hjärna som fått allt om bakfoten.
Men det ska nog vara ur världen nu, och tåget den 16e kommer ta sig till Vara på ett harmoniskt längtansfullt sätt igen. Jag kan inte längta mer just nu faktiskt. Det är i och för sig ganska bra med distans, jag kan hinna med mitt pluggande utan att jag kan pysa iväg och klänga på personen och jag slipper även ha en klängis på mig när jag ska plugga. Det är mysigt att klänga på varandra, ja, men ibland vill man kunna ha en frizon, för att plugga eller för att arbeta. Vill man träffas gör man det efter en avkopplande men pirrig resa till sitt hjärtas person. Svårare är det inte.

Missförstånd kommer att uppstå och man kommer antagligen känna sig ensam från och till. Då är det inte mer än på sin plats att man reder ut det.  Vi som har distansförhållanden vet att vill man så går det alldeles utmärkt.

Nog om det, imorgon torsdag kommer en Osvald att hälsa på mig i Uppsala, han är en gammal kompis från gymnasiet och vi har hållit kontakt via msn under några år men inte fått arslet ur vagnen att träffas helt enkelt. Så nu var det väl baske mig dags. Det blir en fika och en dag i (förhoppningsvis) solen.

Jag har på senare tid oroat mig för min mobiltelefon som verkar äta pengar. Förra räkningen rullade in på 1200 och den som dimper ned i brevlådan i slutet på Juli (ska betalas i Augusti) kommer nog vara så fet att då den dimper ned kommer registreras på Rischterskalan. Fytusan, jag har mardrömmar att jag kommer upp i 5000 men jag vet inte så illa kan det inte vara, efter den räkningen som kommer nu blir det en ny telefon så är det! Nytt nummer blir det med faktiskt. Förr ville jag behålla mitt gamla nummer men nu bryr jag mig inte så mycket om det faktiskt.

Min lilla kyckling CG har tagit en ovälförtjänt semester så han är fetare än vanligt. Han kommer få följa med ner till Vara antar jag, eftersom han är fastkedjad vid min väska så får jag släpa på honom. Han kommer säkert ställa till bus, så svartsjuk som det fettot blir. Just nu ligger han på golvet och tar sig inte upp. Han kan få ligga. Tills han blir fjantigt förbannad. :D

Nu ska jag göra lite nytta, hejs och på återseende! :*

Men man ser hans tjocka rumpa xD
Lyssnar på Your last song av Scorpions och det är en så fasansfullt fin sång, tårarna rinner längs mina kinder och det vill liksom inte sluta. Mitt hjärta är ganska förstört just nu och jag vet inte hur det ska kunna fixas. Jag hoppas att det bara är ett förbaskat missförstånd, men min mage säger annat och den har väl aldrig i sitt liv haft fel.

Men jag vet så väl att jag ska låta bli det här med känslor, för det är alltid jag som såras.
Jag skulle vilja namedroppa alla här men så elak blir jag väl aldrig.

Varför säger man att man blir kär i folk man tycker synd om på något vis? Jag har nog aldrig blivit mera kränkt. Jag trodde jag var speciell, nej, det var bara synd om mig.
Dumma kossa att tro att du var speciell...

Fyfan, jag känner mig så vidrigt äcklad. Känslor bor kvar långt efter att de flyttat in. Så nog kommer jag vara ledsen i några dagar för att jag fortfarande tycker om dig.

Vad jag inte vet är vad jag gör av biljetterna som kom på posten som ett rent satans hån. Nej, jag vet ärligt inte.
Jag visste att det var fel, jag kände det i min mage, jag anade det på ditt sätt att vara. Fan, att jag aldrig lär mig.

Skitdagen slutar ju inte bara i ett brustet hjärta nääe, jag fick allt ett härligt samtal av min mamma som frågar mig i ilsken ton varför jag köper en resa för 1600 kronor, ska väl hon skita i... Dessutom kostade den 670 kronor, ha rätt information först.

Uhh!..

Så nu väntar jag nog mest på samtalet som ska bryta ned mig ännu mera. Sömnen i natt kommer vara en önskvärd lyx. Jag kommer lida av en ångestattack utan dess like. Det är vad min mage tror i alla fall och den har ju haft rätt hittills.

;_; På återseende när jag orkar :*

Det kan man väl säga? Har precis käkat lite lunch i form av nudlar och låg för en stund ute och läste en bok i solen, som försvann. Boken är ganska bra faktiskt, skum men bra, Sommardöden heter den.

Är förvånansvärt trött just nu, vaknade kring 9 efter en natt av vad jag skulle kalla fläckvis sömn. Har inte kunnat sova fullt så bra som jag annars gör, för mycket mensvärk och för lite motion/värktabletter.

Midsommaren har varit över all förväntan i år, och mitt manliga besök tillika nuvarande pojkvän for hem tidigt igår morse. Lite trist men så är det när allt är på distans och man måste fara hem till verkligheten igen. Så! Jag tog saken i egna händer och ordnade en resa ner. Så den 16 juli far jag nedåt i Sverige. Beräknas stanna där nere i 10 dagar. Förhoppningsvis blir det, som vi säger i Uppsala, awesome!

Kursen kemin i köket fortgår hela tiden och den är snart över, 15 juli - I'm out of there! Kommer då att ha mycket matnyttiga kunskaper om mera kemi. Förhoppningsvis kommer jag få igenom att jag ska skriva projekt på geler.

Den 12 juli är det således dags att ringa en framtida arbetsgivare kanske för en arbetsintervju, jag hoppas verkligen jag kan få jobba en sisådär 4 veckor efter jag kommit hem från södra Sverige. Det är alltid på sätt och vis trevligt med liten pengar i kassan.
Så jag håller tummarna för mig själv och hoppas på att få sälja lite städmaskiner (alltså vad fan det är ett jobb!).

Sen är det väl bara dags att jobba på brännan lite extra och sen ta tag i lädertyglarna för sen är det back to University! Lite jobbigt, lite trist, ganska skoj och sånt. Förhoppningsvis så är det en del inspelade föreläsningar. Det vore något då behöver jag inte vara i Uppsala, eller i alla fall inte på universitetet. ;D

Uhm på återseende! :*

Ahapp, då var det midsommar igen och ptja, det är fint väder, det är varmt och jag mår gansak awesome.
Sillen, nubben och alla tjock mat byts ut mot vad jag tror ska bli, tacos, vin och kanske typ feta chips haha. CG har gått och gömt sig han tror antagligen att en drös fyllon ska komma och ass-rapea han (vad han inte vet är att hans röv är för fet).

Jag har allt planer på att sola så fort det är sol då vill säga.

Halva kemin i köket är för övrigt avklarad vilket känns helt fabulous!

Sommaren är helt fabulös fabulös god damnit.

För som det säger efter regn kommer sol, och när man minst anar det sker mirakel.

We're worlds apart but you still manage to touch my heart.

På återseende mina bloggberonde små troll, ha en god mindsommar. :*



Goddag, godmorgon, godkväll. What ever. Jag kan inte sova. Jag är inte nervös över något alls, men undrar om jag borde det. Kom på att det är hundra år sedan jag bloggade minst. Har haft en del att göra faktiskt och har det än. Klockan är kvart i fem och jag funderar på att dundra ut i finvädret på en promenad typ. Ta det lite lugnt med vaden som spökar eller konstant väljer att ge mig sendrag. På onsdag är det besök i Flogsta som ska bli. Långväga dessutom, inte utan att jag är lite smålyrisk i ämnet. Herrn stannar över midsommar så jag far inte hem då heller.

Men tillbaka till varför jag är uppe och ugglar.. Tänker för mycket på allt som far i kring i huvudet på mig, jag var förbaskat hungrig så jag åt några bullar och två knäckemackor. Hahah fint det då. Ironiskt nog hatar jag min kropp. Då är ju bullar bästa medicinen. Det är så säkert så. Blä.

Läser en kurs som heter kemin i köket, den är nice.

Men nu ska jag ladda musik på min Mp3 och sen bege mig på promenad. Hejs.

På återseende :*
Sista tentan för terminen skrevs igår, och jag kan ju erkänna för mig själv att den var förjävla svår. Birgitta hade verkligen bestämt sig för att sätta dit oss så att säga. Men nu har jag äntligen ledigt i 10 dagar. Det känns härligt vill jag mena, bara sola och ligga och steka.

Sen börjar min kurs, kemin i köket, det ska faktiskt bli helt awesome. Kanske kan jag få träffa lite nya människor och inleda lite nya relationer.

Jag var således på tentafest igår ute i Lilla Sunnersta, närmare bestämt hemma hos Kim och Lars. Det var väldigt trevligt och cykelturen ut var minst sagt ganska härlig, tog i runda slängar en 45 minuter ut. Men jag ljuger om jag säger att det var en optimal fest.

Jag insåg nu att jag cyklat ganska mycket igår. Tog mig från Flogsta till Allianshallen i Boländerna/ Fyrislund vilket ligger cirkus en timme hemifrån på hojen. Så sen hojade jag hem också. Efter det ut till Kim och sen till nästan fots hem.

Åkte hem och somnade senare på morgonen.

Nähepp nu ska jag svänga mig in i min dusch och sen ska jag ta itu med min ostädade lägenhet och ett obakat bröd. Yeah!