Ja, jag erkänner att jag mått ganska krasst veckan som varit. Sen att det beror på olika saker och framförallt en är väl kanske inte heller så stor hemlighet antar jag. Men från det att jag lämnade teatern igår och gick hemåt så har jag fan aldrig mått bättre. Jag må vara sårad i hjärta och kropp men nej, jag har inte ont av det längre. Jag står på egna ben och känner mig ganska stark. Jag bestämde mig för att ingen ska få ha sönder min helg.

Så blev det.

Får se hur allt ter sig efter hela teateruppsättning som river igenom nu.

Som förövrigt drar lite dåligt med publik.

Jag gillar läget nu. Flörtar med allt som verkar något att ha, men när allt kommer omkring finns det bara en man för mig och det är min pappa... nej, CG! Ehm.. hehe.

Nåväl, det blir tentaplugg hela veckan och sen är det tenta på fredag. Det firar jag sen med en fet teaterfest, jag ska bli dräggfull. Hångla med människor och ptjaa sen ska jag hem och spy på mitt golv.

CG får torka ;D

I know the rain is just washing you out of my hair, and out of my mind...

 

Nej, nu ska jag hinka i mig mitt billiga, men goda te från coop. Sen ser det ut som om det blir VG i alla fall. Allt för mitt lilla frö Ingrid.

På återseende :*!

Har haft en väldigt tumult vecka, i alla fall om man ser det emotionellt. Mina känslor har väl svallat över både en och två gånger på flera sätt.
Allt för en liten skitsak egentligen. </3
Jag vet att jag är så satans dum och har gjort många felval i mitt liv. Speciellt många nu på senare tid.
Jag känner mig bara så inåt helvetes trött på att behandlas som en gammal tidning eller något annat utbytbart. Okej, jag är inte vacker eller alldeles underbar på det viset, men jag förtjänar väl i alla fall att någon kan älska mig. Eller ska jag förbli någon sorts lösaktig känslokall hora, för att använda det ordet.
Jag är så satans trött på att vara någons tidsfördriv. För fan jag är en människa med egna känslor.
Men jag antar att jag har mig själv att skylla. Ganska osmart att falla för någon så ignorant och som dessutom ska fara iväg på en (för mig) jobbig resa.


Men man ser hans tjocka rumpa xD


Jag kommer vara den som står där som ett fjån och gråta ögonen ur mig i sommar för att jag är dödsförälskad (ehm jag överdriver lite)... i en person som aldrig kommer förstå att han stampat mitt hjärta fördärvat. Som inte kommer må lika pissigt som jag när sommaren kommer. Som definitivt inte förstår sig på mina känslor. ARGH! det är så djävulskt frustrerande, jag behöver bara en kram till och från, kanske en puss, i alla fall lite omtanke.

Kanske ska jag leta vidare, till någon jag vet gillar mig, eller ja, misstänker gör det i alla fall. Jag är dock inte säker på att jag vill det. Jag har redan fallit för en idiot.

Hmm ptjaa, ska bege mig till teatern senare idag. Får se hur jag kommer må efter det. Antagligen värre än nu om jag är så synsk som jag tror.

How can someone deny these butterflies filling up his gut?

Rekomenderar folk att lyssna på All Time Low - Remembering Sunday.

I know the rain is just washing you out of my hair, and out of my mind.



På återseende :*

 

Det är påskdag och jag har farit hem, imorgon är det teatermöte och jag kan väl inte påstå att jag ser fram emot det så jättemycket. Jag hade ju kunnat göra det, men njae. Nog sagt om det skiten. Tillbaka till CG som var i sitt esse igår. Han hoppade och gungade i sin nyckelring så till den grad att väskan börjde hoppa. 

Någon dag ska jag höra av mig till mannen som är skyldig en bit kvalitétstid och en öl. Faktum är att jag inte träffat människan sen efter studenten och det skulle ju vara spännande att ses igen bara för att. Om det är av positivt intresse.

Sen ska jag leka lite med Lisa som går och fyller 20 år imorrn STORT GRATTIS till henne :P

Får se vad som händer mera idag och imorgon.

All miserabel skit som bubblar upp.

Yeää på återseende :*

Min blogg är inte lika rolig som jag först intenderade den att bli. Nu är den bara för seriös och deprimerande.  I och för sig så är mitt liv i just den tappningen just nu så det är väl bara rimligt att MIN blogg reflekterar MITT liv.

Dock vill jag dela med mig av ljusa stunder och glada skratt från lilla CG, han är ändå anledning till att bloggen föddes. Mina deprimerande stunder finns liksom att läsa om på Helgon.se eller Emocore.se.

Inleder i nuläget dagen med en kopp kaffe, härligare finns nästan inte. Ptjaa om man räknar bort sex, vakna upp i armarna hos den du älskar osv. vill säga. Dessutom kunde ju kaffet gärna få vara varmt. Tonerna av Damien Rice skrålar sensuellt i bakgrunden och det finns tusen ställen jag hellre skulle befinna mig än sittandes framför mitt skrivbord med en fesljummen kopp snabbkaffe.

Jag borde ha tvättat igår, hade kommit iväg hemåt mycket tidigare då. Finns många saker jag borde gjort, och inte gjort för den delen. Faktum är ändå att jag inte känner ånger bara en ofantlig längtan, smärta och den där domnande dova lite smygande känslan som kan komma när man känner på sig att man varit satans korkad.

Jag faller allt för lätt och inte heller i rätt personer, antingen är de idioter, känner inte samma sak eller så blir det kort om tid, eller så är bara så att de inser att jag är så sjukt äcklig människa att de rusar ut genom dörren.  Eller allt på en och samma gång. Jag vet att jag tjatar om detta och det är antagligen något de få som läser min blogg får stå ut med. Jag kan inte vara alla till lags.
 
Jag ska träffa!
Min lilla tax som saknar mig så det så!


Just det, det är både första april och skärtorsdag, hmm jag tänker inte äta något av ägg, kött, fisk etc. Mamma får säga precis vad hon vill. Jag vägrar. Lura folk kanske man kan göra. Det vore ju bara roligt. 
Nää jag ska sitta i soffan, krama om den lilla som på riktigt älskar mig, dvs. Lizzy, lilltaxen och sen ska jag dricka mitt kaffe. Träffar jag Linda som kommer hem från norr så ska jag baka henne bågot, hon har ju nämligen fyllt 20 år, eller ja det var den 12e mars men jag har inte träffat henne innan det och inte efter heller.

Humöret dippar ännu mera och Placebo spelar i högtalaren. Bandet är sjukt galet bra (för att använda dessa fräsiga termer). Alla som sett Cruel Intentions vet vad jag menar, det är nämligen Placebo, every you every me som inleder hela filmen.
Finns många bra låtar med det bandet och vill ni att jag tipsar än mera så är det bara att slänga in en kommentar.


Man kan säga att jag har fin kropp om man nu är blind... Men! Jag har festkläder i alla fall och jag var antagligen ganska glad här. Bara CG som tyckte jag var så söt att han gjorde ner sig.

Uhm nää om man ska ta och kasta av sig det ledsna tankarna och anletet, kräma på duschen (mera fräsiga termer! xD) och sen ta tag i tvätten. Som jag låtit vänta alldeles för länge sen fara hem.

På återseende :* (Efter påskhelgen) Har inget nätverk hemma hos min mamma och pappa. Eller jo men ingen dator att låna.