Jahaja nu ska man åka tillbaka till Uppsala om en cirka 1.5 timme. Det suger ganska banalt vill jag mena. Imorgon är det tenta nämligen. Den ska tydligen vara en svår rackare. Får hoppas det går vägen, och att jag når Uppsala safe and sound.

Hejvejs :*

Like Arnold would say... I'll be back :P But I would say sooner than you think.
Hej, alla vänner och mindre trevliga människor som spionläser min blogg. Jag vill meddela att jag återigen rest söder i landet. Jag spenderar min tentavecka i Vara hemma hos Hannes. Bättre kan det verkligen inte bli.
Har pluggat duktigt om både cellen och stödjevävnader. Får se om jag drar igenom även benvävnaden eller om jag tar den imorgon.

Tur att jag valde att åka hit istället för att åka hem faktiskt. Fick nämligen höra att alla var sjuka och skruttiga därhemma. Haha!

Så till dagens sopnedkast: Är förbannat jävla trött på dessa folk som bara är ute efter att förstöra för andra. Morr!

If it only was according to law, I would hurt you scumbag just where it would hurt you the most.
- Du äcklar mig...

På återseende :*

♥ This cookie is not for just anyone.
Den här dagen har varit högst jättejobbig. Att börja dagen men 3 timmar mikroskopiering sätter sina spår, tro mig. Att sedan har seminarie i teratologi och embryologi gör inte saken bättre. Teratologi är, för er som inte vet, läran om missbildningar och embryologi säger kanske sig självt, läran om ett embryos utveckling. Båda är fruktansvärt intressanta men jag hade otroligt lite tålamod kvar efter en halvtaskig studentlunch och ptja, behöver jag nämna det hemska på morgonen igen?

Så nu sitter jag här i Flogsta och har en älskvärt hemsk huvudvärk och har inte orkat plugga en millimeter till. Lämnade bara in en komplettering till min kursansvarige. Har tillverkat en tacopaj, frös in allt som blev kvar. Den var ganska så god faktiskt.

Skulle sen packa ur min väska jag bär med mig till Universitetet, det är meningen att CG ska sitta fast i den väskan. Men så var inte fallet nu, han hade så fräckt och nonchalant intagit min säng! Tjocka fuling, tro att han kan rymma sådär.
Nu sitter han i vilket fall på mitt skrivbord och stirrar surt på min ena högtalare. Vi har så olika musiksmak CG och jag, han gillar dansband som Rolandz och jag gillar YouMeAtSix. Det blir lätt konflikter.

Happ, så då är det bestämt efter dagar av velande, jag ska leda bot på mitt hemskfärgade hår. Vad det blir för färg avslöjar jag verkligen inte. Faktum är att jag inte helt bestämt hur det ska bli. En annan kulör blir det i alla fall. Vad jag hittar på med min utvuxna lugg är ett senare projekt. Det och mina slitna toppar.

Nu ska jag ordna mig lite och göra mig redo för att resa till drömmarnas land.

Ja, idag ser jag ut som något överkört dött djur, jag är inte glad och trött som en klubbad oxe. Jag har ingen aning om hur man är vacker. Inte just nu i alla fall. Skulle jag veta så skulle jag heller inte orka med att ordna det vrak som speglar sig i min spegel. Jag vet att jag har en förmåga att bli förbannat jobbig, sur och otrevlig. Jag är inte en sockersöt snäll docka hela tiden. Det är heller inte sällan jag klagar på din hållning, ditt hår och dina tjocka lår... och den där förbaskade magen. 
Så vraket där i spegeln... jag försöker tala om för dig. 
Älska mig när jag förtjänar det som minst, det är då jag behöver det som mest.


På återseende! :*

To love someone you have to love yourself. I struggle with that second part but know that I love you above all. <3
Jag är så förbannat trött så det finns inte, jag har ont i min kropp och känner mig allmänt dass.
Kommer precis från teaterrepetitioner på Västgöta Nation. Idag var det faktiskt inte lika kul som vanligt O.O kan ha att göra med att halva teatergruppen är döende i förkylning och att jag kommer insjukna ganska så omgående.
Plugget löper på det med och jag vet så väl att jag kommer vara fan så trött när kursen är över. Inställning den 24e september och tenta den 1a oktober. Kan man vara överlyckligare... hör mitt jubel. . . Ehm. Nää
Var på ica just precis nyss och Friggs har tydligen kommit ut med ett nytt te. Med smak av äpple. Det är grönt, precis som jag vill ha det, känner att svart te är på tokiga höjder för onyttigt. Så eftersom jag dricker det med kanel så kommer det bli så förbaskat gott.

En intressant diskussion uppkom idag på lunchen. Huruvida det är hälsosamt att vara vegan. Det ska gudarna veta att det är klart det har sina positiva aspekter. Annars skulle jag inte vara det. Men... å andra sidan så har just kyckling och fisk fått mig på andra tankar. Gris och nöt kan jag alla gånger leva utan. Men just omega 3 fetterna i kyckling och fisk. Finns i och för sig även i avocado. Jag kom dock att tänka på hur miljöovänligt det är och om jag borde sätta mig före eller efter djuren. Djuren sätter ju inte mig före dem.
Jag vet inte, jag tror jag återkommer i den frågan tills dess lever jag på som jag gjort hittills.

På tal om inget blev jag snuskigt sugen på nötter...

Tänker nu testa mitt äppelte. På återseende! :*

Ingrid är ett frö, jag är en grodd och Rebecca är en knopp. Men lika vackra är vi för det.

...Never will I let my guard down, because I'm a ninja! <3
Flydde min kos och begav mig till Gimo för att koppla av och ladda om hjärncellerna hos mina föräldrar. Inställningen (ett praktikt prov i histologi/mikroskopiering) är nästa fredag och det sak bli härligt att få det ur världen.
Sen är det en vecka i Vara sen TENTA. 

Har inget mer att tillägga här faktiskt. 
På återseende :* 

The real deal is the best but my imagination gets me through when I miss you the most
Idag hade jag bara en såndär lust att slå någon på käften. Just för att det är sån brist på respekt. Dessutom är det som om vi är ute efter att jävlas med varandra. Jag har just en person i tankarna och jag tänker faktiskt vara så satans hygglig, fast personen inte förtjänar det, att jag låter bli att utmåla denne.
Därför tänker jag inte heller beskriva detta fall i detalj, men saken är att denna person sårar både mig och mina nära och det tål jag verkligen inte. Mina hjärtans folk är absolut viktigast och såra mig gör mig inte så mycket, man förlorar min respekt men inget annat, men far åt helvete med dig om du sårar de jag bryr mig om.
Så vill man göra mig förbannad på riktigt och bli av med mig kvickt så går man på mina nära och kära. :@ morr!

Nog om det arga.

Jag har eventuellt fått ett rollsskifte i teateruppsättningen som har premiär den 16e november. Ska nu spela medelålders man ser det ut som. Det vore något det, visa att jag verkligen kan gå in i en roll. Hellre det än en liten fisroll faktiskt. Så då är det väldigt mycket mera värt att se mig agera på riktigt. Så jag hoppas ju att de flesta vill se mig på scen. Såå 16e november på Västgöta Nation Uppsala, kårleg krävs ej så det är bara att kika in. Vet inte priset eller exakt tid just i denna stund. Det blir nog totalt 5 uppvisningar.

Träffade även mitt lilla frö Ingrid idag, det var så fint att se henne efter ja, hela sommaren.

Har hunnit med en hel del idag och det känns kanske lite nu på kvällskvisten.

Nääe, nu ska jag splutta vidare i natten, på återseende :*

You should be lucky that you are far, far away. Let me just say, you wont hurt my love again. Ever.
Bra dag det här inte blev. Heltrött i hjärnan efter en massa tidskrävande plugg.
Trött efter att ha listat allt från epitel till erytrocyter, leukocyter och trombocyter, ja, allt såpnt man ska kunna tänkas hitta på en mikroskopinställning (typ som ett praktiskt prov). Har hittat mig ett knippe nya favoritord; Parenkym, trabekler och stroma. Alla olika strukturer som finns att hitta i vår kropp. Nog fasen är det vackert.

Är i alla fall ledig imorgon, behöver bara titta på nittiotolv föreläsningar. Det ska nog gå fint.
Saknar min lilla tax ganska så mycket. Bara känna hennes lilla varma pälskropp i mina armar och se på hennes glada ögon, det kan ju få vilken surtröttig tant att smälta. Whää ._.

Det kommer nog tid att hälsa på henne med.

Sådärja, vecka 37 imorgon, tiden sniglar sig men snart är jag påväg härifrån.

I en värld av idioter så står du först i kön...
Cause it's a bittersweet symphony, that's life...

<3

Pååterseende:*

Coffee black and egg white... Det är den andra raden i Counting Crows sång Colorblind. Alla som sett Cruel Intentions (på svenska En djävulsk romans) vet att den sången är förbannat vacker.

Hur som haver idag vaknade jag efter en fantastisk utekväll med en snurrande och yr hjärna och seg kropp. Sittningen var ju en succé. Öl, vin, snaps, inkluderat Bäska droppar >.<, och lite cider gjorde min kväll mer glömd än oförglömlig. Även om jag faktiskt har en tendens att komma ihåg mina fylleslag. Hah nu har jag fått det att låta som om jag var tokigt full igår, så var ju inte fallet. Jag tog mig hem på Harriet i all ordning och struttade i säng efter två glas kallt vatten. Sov sedan som ett litet barn.

Så min dag idag har gått åt i att leta efter ett usb-minne och sen har jag släpat mig till ICA. Som om inte det vore nog har jag letat efter ett linjerat block, utan någon som helst framgång. De bor nog hemma hos mina föräldrar under min gamla säng.  Skulle behöva dem lite granna nu när jag ska lista alla dessa vävnader jag ska kunna hitta i mikroskopen sen till inställningen.

Änywääys nu ska jag poppa lite kastrullpopcorn och antagligen svänga igång en film.

På återseende! :*

Min CG fick vara med på årets BMA nollning
foto senare^^

Just fall into my arms, I will catch you. With me I asure that you stay safe.
I am ready
I am ready
I am ready, I am...fine. 

Hej, jag hinner faktiskt, i all hast, lägga in ett blogginlägg om mitt liv i nuläget. Jag är på väg att bli fantastiskt förkyld, det vill liksom inte bryta ut ordentligt än, utan jag går runt och är trött, snuvig och lite skrovlig i halsen. Det kommer säkert när jag får tentapluggsledigt. Nu har jag i alla fall allt för mycket att göra, det är allt från inlämningsuppgifter till histologiska atlas att titta på på nätet till egna mikroskopieringsövningar att hålla på oich greja med. Inte nog med det så har vi inspelade föreläsningar att titta på. Inte att glömma föreläsningar med föreläsare och mikroskopieringsövningar. Ja, som ni hör så har jag knappt tid att vara människa. Men jag klagar inte, inte än i alla fall. Jag tycker om vad jag gör och utbildar mig till. Det är klart att det är jobbigt till tusen när man är så trött att man vill gråta när man kommer hem efter en dag från 8.00 till 17.00. Men det kommer vara värt det. Det vet jag.

Så vad har jag hunnit med annars då, för jag har hunnit med att leva lite i alla fall. Jag har senast idag varit på blodcentralen och lämnat prov eftersom jag vill bli blodgivare i framtiden. Igår var jag på ett annat läkarbesök och som om inte det var nog så har jag i början på veckan repat teater på Västgöta Nation. Är det någon jag tycker synd om så är det Harriet, min cykel som färdar mig fram och tillbaka till BMC från Flogsta, till Flogsta från centrum och så vidare.

Imorgon avslutas i vilket fall årets nollning för de nya T1 nollorna med en finsittning på Upplands Nation. Det ska bli avkopplande, även om jag inte dragit det tunga lasset i det projektet så har jag ändå varit trött när dagarna blivit kväll. Helt otroligt att jag faktiskt inte somnar när jag sitter i telefonen med Hannes och ordbajsar om hur dagen varit. Det är i och för sig inte så lätt att somna då, för han får mig alltid att skratta och le och det behövs efter vissa jobbiga dagar, som man kan ha ibland.

*Andas* Nu så, nu ska jag återgå till renskrivning av anteckningar från ett seminarie vi hade idag.

På återseende :*

Tell me if I talk too fast or change subject too quick, tell me if...tell me whatever, hun, I don't ever want to bore you out.
Jag kom hem idag från en föreläsning i njurarna trött som bara en klubbad oxe kan vara. Spanade färdigt på cellsignalering del 3, eller ja 30 min av vad som var 1h och 13 min. Sen somnade jag. Sov som ett barn i 4 timmar och vackar varm och mysig och kollar färdigt på föreläsningen, irrar sedan vidare ned på ica väst och inhandlar saft, mjölk och te. Grönt te med smak av ingefära och citron. Ja mina vänner, jag irrade på Ica Väst med feber och i fullt behov av ett bra te, förkylningen har slagit ut mig med full kraft. Kom hem glodde på ännu en föreläsning och nu står jag vid spisen och vänder minipannkakor, blev något vajsing med smeten så den vill liksom inte hålla ihop sig. Goda blir de iaf.

Dagen idag har varit allmänt trög och jag har funderat länge och väl på hurvuda jag ska ta tag i mitt motionsdilemma. Jag vill ju röra på mig och det mycket. Men i och med min förkylning så är det nog inte på tal om att jag drar på mig löpardojorna och flänger runt i de Flogstavianska skogarna... Fasen!

Jag hoppas på en bättre morgondag.

På återseende.

Today, I wan't to fall asleep in your arms listening to your breathing and your heart, beating inches from my head. I just miss you.
Det är söndag och jag ska fara tillbaka till Uppsala. Föreläsning imorgon och då gäller det att vara på plats.
Har haft en ganska bra helg här. Imorgon blir det lite nollning på förmiddagen sen teatermöte vid halv 7 (?).
I morgonbitti kan man om man har tur, se mig knata omkring och svettas, hör och häpnad jag ska ut och springa imorgon.

Snart blir det till att packa ihop sig och sen äta middag, därefter beger det sig.

Today I just wanna hold you, never let you go and tell you over and over how much I like, love and adore you.


På återseende! :*


Jag sitter hemma hos föräldrarna med ett täckle om axlarna och fryser om mina små tår. Jag har återgått till Uppsala Universitet för ännu en termin av pluggande och slitande. Nollningen har inletts och det visar sig att jag kommer missa några dagar av nollning, nu på måndag så är det teatermöte vid 6 så då uteblir grillningen. Det är lite tråkigt men så får det vara. Uppsättningen är viktig. I går (fredag) så missade jag pubrundan för att jag skulle hem till syrran min. Visst är det så att jag har illa med pengar men det är ju snart den 24e september och då klirrar det i kassan igen. Den 25e åker jag förövrigt tillbaka till Hannes för en kortare visit. Det ska bli väldigt mysigt och jag har saknat honom så otroligt. Visserligen ska jag tentaplugga men det gör inte så mycket, man behöver ju pauser i plugget ibland och vad är inte bättre än en bit mys. 

Min äldre syster fyllde för övrigt år i torsdags så då har det varit lite födelsedagsfirande här, bara en massa nöje. Men på söndag är det bai bai Gimo och hej hej Uppsala. Back to business. 

Nu vill jag att tiden ska gå fortare än den någonsin gjort för att sedan saktas ned igen. Varje stund med dig är värdefull för mig. ♥ 

På återseende! :*