Det har hänt en hel del i mitt liv som det är nu, det har gått upp och ner och mer med det är det väl inte. Livet bjuder på missförstånd och klumpiga ord. Det är väl anledningen till att jag kommer vandra med mina ärr på armarna. Men jag har lovat mina föräldrar och mina nära och kära att aldrig mera röra mina rakblad igen. Även då det gör som ondast. För det kanske lindrar och dämpar den inre smärtan jag känt just då, men jag kommer inte få mindre ont för att jag ärrar min kropp. Nej, jag kommer må sämre över mina fula ärr senare...

Nog om det tråkiga men nu har mina sista skelett hoppat ur garderoben, alla vet nu var mina ärr på handlederna kommer ifrån, inget att fråga om..
 
Sitter för övrigt hemma hos mina föräldrar och njuter av tillvaron. Har en tax vid min sida som är förbannat lat får nog dra liv i henne senare.

Har inte hänt så väldigt mycket mera sen faktiskt.
Jag saknar mitt hjärta otroligt, förhoppningsvis hinner han med en visit uppe i Uppsala innan höstens röda löv nått marken.

I was your boat, you were my sea, togheter we float so delicatly.

I love you, most dearly... ♥ cause you mean the world to me.

På återseende :*
Hejsan svejsan, hade ett kort avbrott i bloggandet tack vare de 10 bästaste dagarna den här månaden. Jag var nämligen på besök nere i Vara. Det var, för att uttrycka mig Uppsalaianskt, awesome!

Men nu är jag således hemma i Uppsala igen och det är inte utan att det känns lite tomt och smärtsamt faktiskt. För när den man vill vara nära ganska så hela tiden är 40 mil bort så ptja, då saknar man ganska mycket.

Så jag far bort från ensamheten hem till mina föräldrar och min lite mindre fyrbenta hjärtevän, Lizzy! Ska krama av henne pälsen. <3

Hmm mja, betalade räkningar nyss och nej, jag har aldrig gjort något mera smärtsamt i hela mitt liv. Aj! Mitt konto skrek i ren ilska och smärta. Usch hatar att jag skriver så här men det blir ytterligare lite parasitliv för min del. Annars blir det svält som står för dörren, det går ju det med men...

Lyssnar förövrigt nu på YouMeAtSix's nya album och det är helt okej att lyssna på faktiskt, lite deprimerande texter om förlorad kärlek och jag hatar att jag känner in känslorna i sångerna. Känslor intar en på ett sätt som inget annat kan göra så är det väl antar jag.

Det blir tvätten nu, sen far jag hem och andas i det tomrum som bor i mig.

På återseende. :*

...If you wish to die that is. Det finns allt för många tjejer som verkar tro att det är fint att vara jättesmal. Jag kan hålla med om att även jag tyckt det. Vissa tycker det så mycket att det går till någon slags överdrift. Folk vill skaffa sig en ätstörning och uppmuntrar varandra med olika thinspirationklipp, kolla in Youtube, där är det helt fullt av dem.

Jag ska erkänna att jag inte är den som är fullkomligen nöjd med min kropp och hata mig för att jag säger detta men jag har själv svält mig ett antal gånger. Med samma utgång efter några dagar, yrsel och konstant trötthet. Jag vet bättre men likt förbannat så... önskan att bli smal och förmodligen snyggare mer attraktiv, etc. tar över liksom.

Så, för att försöka vara en nyttig person med rimliga mål (jag vet själv att jag aldrig kommer kunna väga under 50 kilo liksom även om jag kanske vill det) så har jag istället börjat med en typ av metod för att få mig själv att äta när jag verkligen inte känner för det. Detta genom att göra små matlådor med dagens middag liksom, jag kan inte komma undan, bara värma i mikron. Inget jobbigt och jag får mat.

Gillar liksom inte att bo själv och laga massvis med mat, då struntar jag i det istället liksom. Mina hjärnspöken får väl ro men jag mår ju skit fysiskt sett.

Nog om mina näringsproblem.

Jag har en stalker, eller ja, en väldigt creepy person på min sommarkurs, isch *-* . Mer om det vill jag inte nämna men det ger en sorts obehaglig efterkänsla och nej, det är inte behagligt liksom.

Kursen är som tur är snart slut så det bådar ju gott i alla fall.

Nää nu tänker jag hitta på något annat nyttigt att göra, vi hörs ses och råkas...

På återseende :*

Jag kom således hem från mina föräldrar idag, det luktade ganska unket i min lägenhet, antar att det berodde på värmen och att jag inte varit hemma på mer än en helg. Så jag öppnade fönstret och släppte in...ännu mera värme. Ja, det har varit så fasansfullt kvavt här hemma, hoppas nästan på ett urladdande åskoväder, jag menar, jag har ju ändå ett - två faktiskt- täcken att gömma mig under. Bara det blir bättre väder är jag glad. Klibbig värme är inte alltid härligt.

Jag har legat i solen och läst, haft en tax på magen av och till och det har varit mestadels jättehärligt. Somnade igår på golvet utanför mitt gamla rum på grund av den hemska klibbvärmen, utanför körde fläkten på högvarv så där sov jag och taxen gott.

Imorgon har jag sista laborationen på sommarkursen som alla redan vet namnet på antar jag. Det närmar sig och det kunde inte vara skönare med ett avslut på den där kursen baah.

Nää, nu är det dags att göra sig lite redo för att krypa ned i sängen nästan. Uhm.

På återseende! :*

Träffade Osvald idag och tog oss en långfika på Hugo's i Uppsala, det var väldigt trevligt, vi diskuterade massa nostalgiska grejer tillsammans. Skickade senare hem honom och nu sitter jag här, bloggandes och förundrad över hur mitt liv faktiskt förändrats en massa den här sommaren.
Jag antar att jag har blivit en mer adult person. Mognare i mina beslut och i känslorna jag har.

Funderar fortfarande på vad jag ska köpa till min kära far i födelsedagspresent. Eftersom CSN har bestämt sig för att jag ska få vara lite fattig nu i sommar så är det ett evigt trixande med pengarna för att jag ska få komma ned till Vara. Så min kära far får väl stryka lite på kanten där, men å andra sidan är det säkert jag som får bli utan mat i någon vecka, det blir nog bra det. Det kommer vara värt det till slut, det är jag helt och fullt säker på. 

Imorgon är det sauce bearnaise som ska tillagas på lab. Uhh, jag vet inte hur lite jag vill göra det liksom, avskyr kursen just nu faktiskt, och vet inte ens vem jag ska få laborera med heller så. Men det ska nog gå fint, jag har ju gått en laborationsmetodikkurs, men jag antar att detta är helt annat, typ hemkunskap i femman eller så.  

Näpp, nu blir det till att titta på handlednignen (receptet :S) och sen ska jag hoppas på ett helt awesome väder imorgon. För då ska jag sola. 

Kiss the rain. And I'm not far. Distance is never bigger than a heartbeat ♥

På återseende! :*