Det nya året väntar på tröskeln. Det gör mitt liv också, det är så trist att vänta på att något ska hända och bli bra. Men vet du/ni (who ever who reads) vad!? Ibland måste man göra något själv. 
Det gör jag. Mitt liv kan inte bli annat än bra som fan. Fast jobb, boende i faggorna och jag är välmående. 
 
Körkortet ska tas innan 2015 har jag bestämt. 
 
Träningen ska få sig en puff i rätt riktning. Vem vet, kanske kommer en karl och slokar, på jobbet, på bussen, who friggin knows? 
 
Vill man läsa mer om min träning så är det så att det finns en sida för det också! På http://chinow.shapemeup.se kan man hitta det. Där kan man följa ett mer svettigt jag i jakten på den efterlängtade ketosen och viktraset.
 
Eftersom detta är en blogg med mycket personliga inlägg så får man om man läser förstå att detta är min privata källa till styrka, där jag häver ur mina känslor som river mitt inre. 
Dessa är rätt många och rätt konstiga och för en och samma person i mitt förflutna. Det är dags att lära sig att sluta oroa sig och sluta bry sig. Människor som inte bryr sig om mig är inte värda min energi heller i retur. Tråkigt nog. 
Jag är en person som trots allt ställer upp i vått och torrt. Men jag tror att jag för mitt eget bästa ska begränsa mig en smula. 
 
You are that person I would give my life for. I already have, several times aswell. I have saved you in more ways you can count. Still you spit in my face and throw your hate straight for me. You have no interest. 
I see your life in pieces and in that state you should know better than to bite the hand that feeds you. 
 
Well happy hunting. You are not my catch. Not in this life. Not ever.
Ja, julen har varit en slapp tjockisfest. Jag har inte tränat på 3 veckor snart. Det kliar i musklerna. Min periodiska fasta har inte gått så bra i och med julen nu. Men imorgon är det så dags! Jag ska trimmas. Det är inte bara beach 2013 men även vidare. 
Det kommer nog bli fint det här. 
 
Nu åker vi! 
 
I still don't know. How easy you threw me out. I stand on my own and I will win on my own. I can only help the limping asking for my help. But...
Honey, I would truly hesitate before caring you out of a burning building, Save from a drowning ship. Sometimes I rather watch you die, decave, drown, burn to death. All... in the misery which you created yourself.
 
Chinow.
Hur mycket man än hoppas och tror så ska man inte tro på att saker och ting är förändrade till det bättre. 
Faktiskt. 
 
Jag valde att förlåta och försöka. Sanningen var att jag fick en chans, en chans han trodde jag förtjänade för att sedan ta ifrån mig lika fort. 
Jag vet att jag överreagerade en gång. Resten av gångerna var jag mitt nyfunna jag. Jaget jag återfått efter en tid ifrån honom. En styrka, en glimt av lycka och kaxighet. Något jag inte fick ha. 
 
Han å andra sidan var samma gamla person jag en gång lärt mig att avsky. En person att akta sig för.  Den kortsinta förutfattade person jag kommit att se ju mer jag lärt känna honom. Han fanns inte för två år sedan.
 
Jag trodde för en stund att han var annorlunda då han ville följa med till min vän som fyllde år. Han ändrade sig dock snabbt och var densamme som förr. 
 
Härom veckan innan jul, fick jag se ännu en sida jag önskar jag aldrig fått se. Jag sökte hans stöd och det var ju onödigt då han aldrig mer skulle träffa mig ansåg han. I en situation då det verkligen behövdes.
Det var faktiskt allt jag behövde för att återfå mitt liv. Mitt fria starka liv utan en sådan person. 
 
Jag bryr mig tyvärr och finns här för att hjälpa. I en livsviktig situation. 
 
Jag minns det du kämpar för att glömma. Våra lyckliga minuter, skrattfyllda och kärleksfulla. 
Förr gjorde det ont, idag är de bara vackra minnen jag hade med dig. 
 
Jag har inte plats i mitt liv för dig. Hur mycket jag än vill. Du sänker mig och gör mig illa. Vad jag givit dig i livet hoppas jag att du tar vara på. Kunskaperna och råden är dina att förvalta på bästa sätt. När allt kommer omkring vill jag bara att du är lycklig. 
 
Jag vet att min lycka väntar på tröskeln. 
 
Ha ett fint liv. 
 
Chinow.
 
 
Jaah jag har semester i fem dagar. hur nice är inte det. Lite julstök och mök. Det kan ju vara fint. Bästa är ju att jag är typ färdig med det mesta juleriet. Ungefär bara städningen kvar. 
 
Jag var lucia igår på jobbet, ingen bild haha! För vet ni, jag hade en PLASTKRONA på mitt huvud. Så tyvärr!
 
Nu ska jag verkligen bara mysa och må gott, tjillevejs!
 
Chinow.
Verkligen, dagen på jobbet blev något alldeles speciellt. Först var jag inte med på schemat. Sen fick jag ta över från lådor till testremsa, alltså urin. Allt gick verkligen inte som det skulle. Slutet på dagen ville jag bara gömma mig under en sten. Tack Anaby som hjälpte mig med allt struligt skit. 
 
Så, jag var utan mat i 20 timmar. Heja mig! Periodisk fasta är något jag nu testar. (låter som om jag testar grejer lite härs och tvärs) Det fungerade väldigt bra måste jag säga. Över förväntan. Så det fortsätter jag med. 
 
Hoppas på en bättre tisdag när måndagen sket sig fullkomligt, på alla möjliga plan. 
Imorrn ska det "baara" vara -10 istället för -20, hoppas jag. ^^
 
Hejvejs! ^-^ Chinow.
Ibland är jag väl bara korkad. 
 
Lurad och allt för godtrogen. 
 
Men nu är det första advent! 
Imorgon ska jag in i ketosstartgropen-isch. Det kan nog ta mig ett par dagar att finna detta mål. 
Så för en stund så får ni kika på mina fina ..eh.. bilder ^^
 
 
Bilderna motsvarar dagtid och sedan kvällstid då jag även fick fjutt på ljuset och makade dit en tomte. 
Så arg på att man inte kan sära på bildhelvetena. 
 
Nåväl. Ha det så fint. Hejhejs!