Hej hopp! Har nu grejat med omtentan och det gick. Jag vet ärligt inte resultatet nu i förväg men det känns ganska så bra. Det är farligt att tycka att det gick bra för då så blir man så lätt besviken om det inte gick så bra som man trodde. Men vi får se som den blinde sa.

Hade även rephelg med teatern. Så först fick jag irra omkring på V-dala för att min telefon inte är kontaktbar och sen så hittar jag ju inte så förbaskat bra där heller menar jag. Så, jag ska alltså se till att bli klar med seminarie 3, labrapporten för LM4 och klara av nästa tenta som svingar förbi den 11e nov. Tur att man har ordnat ett bra tentapluggschema då. Men det är endå lite knep med sem. 3. Förstår inte riktigt hur Tano tänkt sig där. 

Faktum är att hur mycket jag än vill ha tid till allt det här så vill jag att den här veckan ska gå fort. För jag är så sugen på att komma bort från stan. Bort från all stress. Känna mig lite älskad och mysa i höstmörkret. 

Det går nog fort, allt i mitt liv har gjort det nu faktiskt. Ganska skrämmande. Nåväl. Det ter sig nog bra. Jag har en fantastisk pluggmetod nu (tror jag). Så varför skulle det skita sig? Nää precis.

Hua, nu blir det till att nästan pillra i sig vinet och frukten sen blir det nog nanna kuddet för jag vet en som ska ut och springa imorrn när alla andra ligger bakis efter halloweengaquerna som råder ute just nu :D

På återseende :*

Take my hand so I can breathe <3
Dags att ta sig tag i omtentaplugget och lägga i sista växeln för upploppet. Jag har idag och halva imorgon. Det kommer nog gå sin väg. Kanske åt helvete, vad vet jag. Det är så svårt att veta så här innan.

Det är min första omtenta och jag vet inte utsikterna riktigt. Kanske är den svårare än den innan eller så är den lättare. Ja, jag vet då inte. En ny upplevelse för mig.

Nu ska jag inreda mitt skrivbord i den snyggaste pluggskrudren någonsin.

Vi hörs, syns och skrämmer skiten ur er! (Halloweenbajset närmar sig)

:*

Come what may, I will love you til the end of time.
Ja, det verkar ju inte bättre. Fredag är det och om lite mer än en vecka så är det fan dags för att spika den där omtentan. Jag vet inte hur det ser ut med allas fredagsmys den här veckan men jag och bästaste tjockisen CG ska bege oss hem till mina kära föräldrar. Har räknat ut att det dröjer en bra stund innan jag tar mig dit igen så det var väl på sin plats. Jag vet inte hur det ska gå till, men jag ska tydligen försöka mig på att plugga hemmavid. Det är ju som så att i urminnestider har det varit komplett omöjligt och jag kan inte annat än skylla mina kassa gymnasiebetyg lite på mina föräldrars bostad. Dock vet jag att det även berodde på min psykiska hälsa just då, men ptja.
Hur som helst så väntar nu två föreläsningar, vardera två timmar långa innan jag kan pysa iväg till mina föräldrar. Tycker det ska bli trevligt med lite fredagsmys med taxen jämte omtentaplugget.

Bara en fredag till sen är jag där jag borde vara igen. Jag vet inte om jag försöker intala mig att det inte är långt kvar eller om det är för att jag saknar min karl så förbannat som jag för utomvärlden verkar tjata om att jag ska fara dit. Vilket som så längtar jag givetvis dit.

Tills dess ska jag hoppas på att bokföretaget skickar boken så att jag hinner begrava mig i plugg plugg PLUGG! Helt underbart, men för att inte låta helt manisk så får jag väl sätta punkt där för idag och hoppas på att resten av er som smygläser min blogg och er andra människor som jag vet kikar in då och då, en förbannat bra helg. För det ska jag ha.

På återseende! :*

Well.. uhn.. ^w^
Happ då var det söndag, som snart är slut med förövrigt. I morgon så ska jag fara till BMC och sjukhuset och sen är det ju så att jag ska repa teater. Får se hur bra jag kan mina repliker, men de ska sitta fint om jag inte minns fel.

Har förövrigt pluggat en del på teratologin och embryologin idag, det gick som smort faktiskt. Eller ja, det är små hickups på embryologin men det ska lösa sig imorgon tror jag. Då ska jag låna histologiboken på BMC, den bör ju kommit tillbaka liksom.
Köpte mig ett bra pluggate, trodde jag, också. Örtte med nypon och hibiskus, det ser ut som om man dricker kokad hallonsaft nästan. Perfekt såhär i höstmörkret. Dock så saknar det koffein, tur är väl det att jag har mitt orienttalte och gröna citronte. Om det skulle krisa nu under min fetaste tentapluggperiod ever.

Hoppas för övrigt min medicinska mikrobiologibok kan trilla in imorrn med, det skulle vara mer än awesome.

Har ganska tråkigt nu när dagarna går förbannat långsamt. Jag saknar min manvän till den grad att det gör lite ont fysiskt sett. :/

One thougt of you is all it takes to leave the rest of the world behind. <3
Not even my strongest focus stands strong against you and my brain. So all the books in the world, all bacterias and viruses. Get out, I have my love on my mind, for all day, all week long, and as long as I can.
Hah! Japp nu har jag således anmält mig helt på egen hand till omtentan den 30 okt. Det kommer ske kl 9.00 till 14.00 på Gimogatan 4 så det blir ju lite ironiskt nog nästan på hemmaplan. Men endå inte. För Gimogatan ÄR belägen i Uppsala...

Jag har ganska bra kommit iväg med ett bra tentaplugg. Schemalagt och hela kittet så nu hoppas jag bara att det ska bli skitbra.

Betalde även en snygg tröja idag, nämligen våran BMA-tröja. Tänker antagligen lägga ut en fin bild på den när den har inkommit i mina ägor.
Har även bokat jul och nyår. Jul spenderas i Gimo, med ett ganska underbart tillskott <3
Nyår spenderas, guess where! I Vara. OwO Det kommer förhoppningsvis bli oslagbart etc. om inte snön mot förmodan sätter käppar i tåg och andra hjul...

För att inte låta som en hyperaktiv ekorre hög på energidricka så  tänker jag tillägga att jag idag fått se något av det vidrigaste som finns. Maskar! Spolmask (typ av rundmask), bandmask och annan mask, maskmask. Alltså är det någon organism jag inte vill ska bo i mig så är det fasen en mask. Tror nästan jag hade mask där ett tag när man kikade på symptomen. Men jag kan nog försäkra att så inte är fallet. Så barn, ät inte bajspartiklar, det sprider oftast mask.
Fick lära mig en massa skoj om svampar och antibiotika idag. Jag älskar den här kursen, (just nu i alla fall).


En ond och ful hakmask.


Eller varför inte en snuskig spolmask som ser ut om en jävla böngrodd >.<

Det gäller bara att jag får min bok från icke nämda billiga bokföretag så jag kan komma igång med planerandet av detta kommande tentaplugg.

Here is all cold and somewhat dark. Hun, shine for me and give me warmth from the bottom of your heart <3

Dags att dra på sig handskarna för här ska slitas i! Det jag  visste från innan hände. Jag fick ett sketet U på min tenta i cellbiologi med histologi. Så nu ska jag lägga upp en ultrasmart plan för hur jag ska klara omtentan, tentan i medicinsk mikrobiologi och även sen stå på scenen och spela rollen som Tomas Putnam. Mycket om man tänker på hur kort tid detta ska klaras av på. Jag är ingen övermänniska men det ska nog ordna sig.

No more slöfising around!

Tvagning kommer aldrig göra dig riktigt ren. Tvålen blir din värsta fiende.
Dagen datum ja, förrutom att det bara sker vart tusende år och att vi nu ska förstå meningen med livet (tydligen)i så tycker jag inte det är så väldigt speciellt.

I övrighet har dagen varit bra, jag har varit helledig och hjälpt mamma lite här hemma i Gimo. Far hem till Uppsala lite senare ikväll. Det är med tungt hjärta jag far hem faktiskt. Vet inte hur många som har fått förstå att jag i ärlighetens namn hatar Flogstalägenheten jag bor i. Den är ensam och tyst, luktar unk och är liten och ful. Blää.
Ett är säkert och det är att jag absolut inte kommer bo där i all evighet. Tur är väl det.

Så, imorgon är det seminarie ett som gäller en medicinsk artikel på engelska som helt utan att ljuga inte är skitenkel. Men det är ju som sagt inte är helt omöjligt att genomföra. Det ska nog gå. Jag ger mig inte. 

Saknar hjärtat åsså. Det är än ett tag till jag får fara iväg till Hannes men jag kan inte annat göra än och tänka på annat sålänge. Som om jag inte hade plugg liksom. :D

Counting days, hours, minutes, seconds til I get to you. 
<3 A love so pure so simple, but yet so strong. You have me.


 
Det är högst och främst väldigt sant. Jag är ganska uppskrämd. Jag har haft två föreläsningar och nu tänker jag aldrig duscha utan att spola vatten varmare än femtio grader innan jag ställer mig i duschen, man kan ju få legionella. Heller aldrig dricka vatten ur en såndärna ismaskin. Legionellabakterien växer nämligen så det knakar i de lite kallare miljöerna. Försök få mig att äta förförpackade smörgåspålägg och ni får försöka länge, jag tänker nämligen inte få i mig listeria. Hmm. Nu kan ju vem som helst få tro att jag är galen. Jag är inte galen, men det är klart jag anser att det är äckligt, listeria ger en inte så spännande tarminfektion och kan vara rent dödlig för foster i en gravid kvinnas mage. Legionella ger en härlig och mysig lunginflammation istället. Detta är dock inte att frukta. Näädå. Bara människor med v'ldigt dåligt immunförsvar har väldiga risker att drabbas. Men håll med om att det är snuskigt.

Så innan jag tänker ta fram klorinhinken och skura golv till tak på mina 19 kvm så vet jag att jag inte blir sjuk på två timmar. Men det kan ju vara härligt med rena utrymmen omkring sig och kylskåp är inte kända för att vara mysiga. :D

Fick för övrigt min tågbiljett från SJ idag. Den såg ut att vara helt korrekt. 5e november far jag. Snailmail är ett underskattat medel.

Så nu ska jag laga lite mat och ta itu med lite plugg och sånt.

Why is it always my own fault when I'm the one crying?

OwO På återseende! Hoppas folk nommade kanelbulls igår! För det gjorde inte jag. Hejs :*
Hej hopp, har således beställt biljetter och ska ut på vägarna och rälsarna lagom till vecka 45. Destinationen kan man nog förstå om man läser tidigare inlägg kanske.

Insåg även att det är allas vår kanelbullens dag idag. Hurra på det.
Inte för att jag äter kanelbullar i överflöd direkt.

Ska bege mig till sjukhuset snart för en ny kurs. Medicinsk mikrobiologi. Seems a whole lot of fun.

Återkommer med mer skoj på den fronten.

Hejs!

Find a light where I feel like home. Right now I feel lost and confused.
Scared and unsecure.
And somewhat alone.

<3
All I ask is that you'll be there when I return.


Du läser mig som en öppen bok, men du förstår verkligen inte vad du läser.

http://www.youtube.com/watch?v=WYlPaLHN3UA

Jag förstår inte själv.


Kursen i histologi tog i alla fall slut så nu är det dags för medicinsk mikrobiologi på sjukhuset. Kanske kan den boken få mig att inte tänka, domna bort och delvis förändras, till något plastigt stelt och känslokallt.

Älska mig när jag förtjänar det som minst, det är då jag behöver det som mest.

A fight never approaches when there's a pair of watered eyes.