Hinner med ännu ett inlägg idag. I'm on fire! Jag fick äntligen mina kursböcker i immunologikursen. Det är två knappt tre veckor kvar på kursen och jag gillar den verkligen. Två laborationer, en ledig dag och en lördag utan dess like. Det är första gången jag ska åka buss till Enköping :O Av alla platser i världen. Ja, det är inte utan att jag blir förvånad.

Solen skiner på mig och värmen letar sig in mellan dunjackor och nyinvigda vårkläder. Jag införskaffade mig en ny sommarklänning i storlek 36. Ett linne i storlek xs. Nu tänker ni trogna läsare att detta är väl inget konstigt, men för mig är det det. Jag trodde väl aldrig att jag, standardtjockisen skulle kunna ha en liten storlek.

Befinner man sig i Flogsta/Ekeby imorgonbitti får man absolut passa sig och hålla undan. Jag SKA börja löpträna inför blodomloppet den 31a maj. Eller rättare sagt introducera något nytt i min värld. Löpning är bra, trots belastningarna. Mångsidig träning. (Y)

Hur som helst dags att göra annat.

A song opened my heart. Deep inside.
Jag vaknade till lite senare än vanligt idag, sovit kass som vanligt. Det är väl i dessa tider som man behöver sova som mest som man sover som sämst. Jag hoppas och vill att praktiken blir bättre, inga sena morgonar blir det då i alla fall. Vilket är på gott och ont kanske.
Så tillbaka till idag, åt lite flingor och fil och nu känns det lite bättre, i alla fall i magen. Ingen träningsvärk heller från träningspasset igår, man kan ju undra om man tog i för dåligt.

Vidare på schemat idag blir väl att tvätta och plugga, se föreläsningar och göra de där förbannade instuderingsuppgifterna som jag missade igår.
Det känns ju ganska underbart att mars går mot ett slut och en ny månad är påväg. Mer vår och närmare sommaren (och min 21 årsdag...) men även närmare examen, ja, jag är snuskigt trött på att plugga just nu. Men efter examen och det faktum att man ska bli alumni och grejer känns ju chokladbiskvi! (alltså bra).

Nu hoppas jag bara att jag får några telefonsamtal eller mail från lite arbetsplatser jag ansökt till så får jag se var jag hamnar sen.

Hej svejs!

Jag vill älska dig imorgon.
Våren verkar ha intagit land och rike och värmen sprider sig i varje kropp. Solens strålar sätter liv i... Nää fan vad tramsigt!

Fy, jag vaknade av att jag var förbannad och dagen har sniglat sig vidare utan närmare förändring.
Jag ska strax gå och svettas på träningsanläggningen det blir lite spinning, härligt att stänga av hjärnan en stund.
Så förbannat skönt. Därefter blir det en tu man hand med mina förbaskade instuderingsuppgifter och sen tjop i säng.

That's what you get when you let your heart win.
I drowned out all my sense with the sound of its beating.

Hejs!


Slänger ifrån mig ett blogginlägg enda från Vara. Jag sitter och myser i soffan och har tagit mig igenom dagens tentapluggande. Ja, så är det jag har såklart inläsningsvecka och den har varit givande. Hoppas bara att klinisk kemitentan sitter som en tjockis i kvicksand. 
 
Imorgon ska det bakas hederliga Chocolate chip cookies, självfallet efter pluggandet. Sen får jag väl se vidare med den här veckan. Torsdag är resdag och fredagen är det tenta sen hem till ma old folks. Ptja, får väl se vad som sker hos dom. Jag har ju en liten taxtjej som saknar mig ganska så mycket, och givetvis en mamma och pappa som saknar mig. Syrran är fortfarande i England på praktik så hon är inte hemma, lite synd kanske.

Får väl se hur det blir med träningen, den lär ju få sig ett uppehåll tills jag kommer hem och den nya kursen klinisk immunologi med transfusionsmedicin börjar. Vilket är aningens frustrerande.

Mitt jobbsökande går vidare eftersom de inte ville anställa studerande biomedicinska analytiker, utan helst ville ha legitimerade i Lidköping. Aningens kass enligt min mening, men jag förstår och letar vidare, är det någon som har vidare tips på sjukhus som tar emot mig så blir jag lycklig och tacksam.

Mhm, nej om man ska avsluta det här blogginlägget och göra lite annat. Hejs!