Ja det är typ allt jag gör känns det som. Men det känns bra överallt utom i mina fötter. Tror det beror lite på mina skor. Hälen tar stryk.
 
Hmm alltså, det känns som om jag förlorat lite läsare. Det är väl okej. Jag skriver ju inte så mkt som är spännande precis. Så det är väl så. 
 
Nu är det badatime. Sen blir det sova. Goudnatt!
 
Chinow
 
Mhm här ligger jag slagsopa i soffan och hostar som Agda 87 med pneumoni. Wiie förkylning när den är som bäst. 
Lizzy myser med mig. 
 
Förhoppningsvis friskar man på sig efter helgen. Troligtvis missar jag återträffen imorgon. Men än kastar jag inte in handduken.
 
Someone like me is hard to find. 
At least Im proud of something but you...
You takin' pride in becoming nothing.
 
You traded My love for desert lands. 
 

Snart blir det sova tror jag allt. Som jag ska sova. Heeela natten och morgonen. 
Godnatt/ China
 
jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb. Ja lönen är som den är för i princip alla biomedicinska analytiker och resterande vårdarbetande, inte skyhög. Men eftersom jag älskar mitt jobb så gör det faktiskt inte så mycket just nu. 
 
Men varför, varför!? Får sjuksköterskorna så mycket tid i rampljuset hos medier. 
BMA, ansvarar för ungefär omkring 70% diagnostiska svar som står till grund för läkarens kliniska diagnoser. Efter knappt 2 dagar går vården under utan laboratoriska svarsanalyser. 
Allt det här vet man. 
Men ändå är det inget värt. (Känns det som iaf)
 
Jag tjänar bra mycket mindre än min lillasyster som jobbar på ett företag, en industri. Hon är maskinist och har jobbat där ungefär ett år. Hon har bara gymnasial utbildning. Tillverkar borrar med hårdmetallskär. Alltså ursäkta mig men hur kan man ha bättre lön då?
 
Jag har 3 år av universitetsstudier bakom mig. Jobbar med vård, laboratoriearbete, alltså sådant som hjälper oss när vi är sjuka. Eller ska ha barn. Eller ännu bättre blod. När vi har cancer. 
 
Det är faktiskt.. rätt konstigt. 
 
Men som jag sa jag älskar mitt jobb och skulle förmodligen jobba ideellt om det var så illa. 
 
Åter till SSK, det är likväl ett viktigt yrke, precis lika viktigt som, BMA. Vi har ungefär lika arbetstider tro det eller ej. 
Men eftersom vi har rätt så liten patientkontakt så ser inte befolkningen oss på samma sätt. Då är det kanske svårt att förstå att vi ska ha samma förutsättningar. Ser man mitt yrke så tror man kanske att jag bara sköter maskiner och instrument. Som ni vet har jag inte lön som en maskinist. 
 
Så jag står bakom all löneökning åt SSK. Men även BMA ska ha mer. 
Kanske kommer vi dit. En dag. 
 
Jag är förövrigt förkyld, dricker kan jang och hoppas på det bästa, nu är det sovatajm igen. 
 
Godnatt alla läsare där ute. China
Jaah men visst, jag kan ju berätta för min skrala skara läsare att jag knöp jobbet!
Jag kommer alltså från och med måndag den 10e september att jobba på klinisk kemi och farmakologi på Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Det kommer innebära en hel del pendlande och robotliv. (dvs. vakna, jobba, äta, träna, sova).
 
Sen om jag hinner blogga får vi se. Jag kommer jobba skift så någon gång kommer ett inlägg turligt nog trilla in. Så bloggen lägger absolut inte ner. Så roligt ska vi inte ha det. 
 
Hade ju hoppats på att CG skulle ta över när jag jobbade men nää. Han sover mest. Jag hör hur han snarkar tungt från sin röda lyxlya. 
 
 
Köpte mig föresten en uggla. Den lite mindre på bilden, den som blundar. Den var så söt så jag kunde inte behärska mig. 
 
Den större såg allt för.. läskig ut för min smak. 
 
Så i helgen kommer min storasyster på besök från Gävle. Iofs kommer min yngre syster ock men det är inte henne vi ska fira denna gång. 
 
Och höst som det snart är så är det ju sjääälvklart att jag ska åka på ett munsår. Fyförfan vad det sticks. Så imorrn blir det till och kleta in det med vectavir. :P
 
Nu är det snart dags att knata i säng.
 
 
Godnatt/ China
 
Haha ja det kan man fråga sig. Han bor som sagt i min röda resväska. Det är rena rama lyxhuset. Han är fläskigare än förr och uppkäftigare än vanligt. Retas som ett as eftersom jag numera är arbetslös. Vad fettot inte har tänkt på är ju att han själv inte heller har någon inkomst what so ever. Dumma fläskis.
Hans hår är på sne och fladdrar i vinden likt ett yvigt bortrivet hundhår. Han är rätt så ful, men han är rolig.

 
Kram på dig ditt fulskap.