..Go back to university? Yesch obviously. Det är söndag och inget spännande händer idag, möjligen städ och tvätt. Sen packning till universitetet och uppropet imörrn. Sen är det nolla BMAreccar. Det om något ska bli sjukt kul. Våran nollning var ganska så skoj, så det här ska ju lätt överträffa när jag blev nollad.

Sitter för övrig och totalt myser in mig i Hannes gamla underställströja, it is lovely. ^w^
Det är klart inte samma sak som att smyga in och krama honom när man känner men det är second best.

Lite hungrig i magen är jag allt så det är kanske dags att hotta upp spisen och inviga den nygamla stekpannan jag fått av den bästa man på denna jord. (Inte pappa men Hannes)

First step to a socialy good manner is to respect every one.
To deserve my respect you shall respect me.

Never hide your heart, don't be modest. I already know. I felt it. ♥

Sitter vid Hannes dator och bloggar för omväxlings skull. Har fruktansvärt ont i magen och mår vansinnigt illa. Likt förbannat har jag klarat av att göra några armhävningar (breda för att träna mina snygga bröstmuskler ;D haha) Jag tränade dessutom mina triceps och eftersom Darin - Microphone går på repeat här hemma så kanske man ska ta sig en sväng om och svettas som ett litet arsel.

16 dagar kan göra en mer än hemmastadd faktiskt, och det är inte utan att det kommer kännas sjukligt konstigt att åka härifrån. Jag trivs. <--- Punkt! Det går inte att säga för många gånger.
Men det är en nystart jag söker. Ny plats, nytt liv, nya drömmar. Om 2 år har jag dessutom världen för mina fötter, jag kan bo, jobba och verka var jag vill. Förhoppningsvis får jag med mig Hannes. Förhoppningsvis vill han ha mig då åsså :D hehu.

Norge skulle vara ett mycket spännande nordiskt land att jobba i, eller Danmark. (Ja, jag har planer på att tjäna pengar hehu...) Var är då mer rätt att vara än just där? Eller varför inte utanför Skandinavien? Europa? Japan är annars mycket lockande. Förvisso kan jag knappt bygga en meníng på japanska men det finns kurser att gå.

Maah jag vill ta min examen nu på en gång. Sen när jag är en 35isch ska jag vidareutbildiga mig huhe ^~^

Nej, nu ska jag dansa vidare. Vi hörs!

På återseende :*

Magnert
I feel your love, and every second of this dream I have to tell myself it's for real ♥. I don't dream, You are here, and I hope you stay as long as we have the time, the air and two beating hearts.

*Sigh* Eller ja, imorgon är det fredag faktiskt. Lite i de dystra tongångarna kanske. Lördag betyder hemgång och i mitt hjärta stinger det till. Från Vara tillbaka till Uppsala efter lite mer än två underbara veckor. 7 timmar på en buss. Hemskt värre.

Väntar fortfarande på mina CSN-pengar som valt att semestra lite på vägen fram till mitt konto. Ska väl förhoppningsvis vara hos mig senast på måndag annars kanske det är mig ni hittar i närmsta gatuhörn utanför Ica Väst i Flogsta.

Nu ska jag ta itu med allt innan Hannes kommer hem från jobbet.

This feeling inside. ♥

På återseende! :*
För att vakna med tårarna rinnande och en liten avsaknad av en viss tax. Hemlängtan kan vara något av det värsta som finns. Jag behövde dock en liten kram och några andetag sen så var allt okej igen. 
Vaknade runt två på dagen och har spenderat dagen med att mysa omkring i Hannes mysbyxor och strumpor, plus min egna stora grå tröja jag fick av mamma förra jul. Det är mys deluxe. Lördag var väl lite av en mysdag.

Söndagen fortsatte i mysighetens tecken för att sedan övergå i något av en förlamande smärta, alla som är av kvinnligt kön vet nog vad jag talar om. Så en ipren och lite värme senare har jag hunnit kasta iväg ett mail till 1Q på Värmlands nation där jag frågar huruvida jag ska gå till väga för att byta nation. Det ska nog lösa sig bra. Diskade och druckit några koppar te och kaffe. Nej, jag känner mig lat men jag vet inte vad jag ska göra, rör jag mig så är det som om någon vrider om musklerna i nedre delen av min mage, rygg och lår. 'Jag känner mig ju inte mer berättigad vila bara för att jag har ont, det bästa är ju att röra sig så blodflödet ökar och syresättningen stiger. :C Blääk.

Får se hur det blir nu när helgen går mot sitt slut. Imorgon är det måndag igen och en vecka kvar till upprop och nollning maha! Loveydovey. Kart som satan jag är peppad för skolstarten. Ska bara handla lite grejer så jag inte sitter där utan anteckningsblock. :P

 På återseende! :*

It is unfortunate love, I get ready to travel again, the days here are counted and they are getting lesser for each second. Some day I return. Before the snow lies sleeping on our streets.   But not before the first leaf hit the sidewalk. I got some books to read and some clothes to nit. When that's done I will have all time you ever want to spend. You might even get a bit tired of me I'm afraid. ^w^




♥ "men" Hehu... 
Jag och CG greppade dammvipporna och CG iklädde sig en french maid-kostym för idag så ska vi städa. (vi gjorde alltså inte som vi sa att vi skulle igår direkt hehu). Så jag har således tagit en liten paus nu och ska strax sätta i mig en koffeinstinn kopp kaffe. Badrummet är städat och jag har två dammiga rum kvar. Det ska nog gå förhållandevis snabbt. För idag kunde jag verkligen inte hitta på något att göra så. Min mage mår dessutom lite bättre än vad den gjort hela veckan så idag känner jag mig på topp.

Dessutom är det fredag idag, sen är det helg och sen är det tre dagar till CSN Woohoo! (hoppas jag annars...*vrider nacken av någon*) Så det ska bli fredagsmys, hoppas jag på. Det är säkert inget bra på teven men vad gör det? Inte ett dugg.

Men nu ska jag kasta i mig resterna av mitt kaffe och sen ska jag se efter så CG gjort allt han ska helt fläckfritt.

På återseende :*

5 days til I can stand on my own, 5 days til independence.

I know you won't forget,  but...I love you most dearly.

You were my boat, and I was your sea, togheter we float so delicatly.. ♥







Men
Goddagens, efter en natt med mycket aggressiva drömmar, (det vill säga där jag var skenheligt förbannad) så har jag nu vaknat. Får se var den här dagen leder, jag har varit sugen på att dansa hela morgonen faktiskt och kanske jag kastar igång spotify och svänger med mina lurviga. Det mest konstiga är att jag är lite sugen på Riverdance :O Sådär härligt irändskt. 

Humdadidum. Idag blir det till att städa, det och Riverdance. Det borde räcka fram till 4 då min älskade återvänder hem igen. 
Jag och antagligen lilla CG kommer aggressivt att arbeta bort dammråttor och äcklig tvätt.  Hipp hurrey :D

På återseende :*

If it was according to law I would....

Vaknade och steg upp för ett litet tag sedan. Var inte så jättetrött men det kommer jag antagligen vara senare idag. Kan bara tänka mig hur trött Hannes kommer vara när han kommer hem. Yey! Äh, han får vila sig lite då. Känner mig lite ond som höll honom vaken halva natten med mitt babbel :/ Jag som visste att han skulle jobba...

Nu är det bara en liten vecka kvar innan jag förhoppningsvis får mina CSN-pengar. Då har jag lite att leva på i alla fall och mer än bara 40kr. Sommaren är verkligen en students värsta tider på året, om man inte fått jobb vill säga. Jag pluggade förvisso en kurs och fick 10000 att göra av med men det räckte ju inte så jättelångt efter två hyror betalda på 3000 var. Jag sökte förgäves flera jobb och fick samtal från två varpå jag gick på en intervju från en arbetsgivare. Denna arbetsgivare ville tydligen inte anställa mig pga. att jag inte var så framåt eller något ditåt... Men nästa år har jag kanske större framgång med en praktikplats inom min utbildning eftersom jag då läst 4 terminer och har kompetens att jobba som labass. (har jag för mig) Det skulle vara fantastiskt. annars får jag ta en till sommarkurs >_< vilket jag helst inte gör.
Jag vill känna mig ekonomiskt säker och självständig i alla fall en sommar.

Det må vara så att jag har det alldeles förträffligt här hemma hos Hannes men ibland så längtar jag väl hem till taxen och föräldrarna, men jag har valt att inte tänka på det, jag mår alldeles för bra här och är allt vad lycklig heter. Hemlängtan är ett nödvändigt ont, men jag längtar konstigt nog inte hem till Uppsala. Eller rättare sagt hem till Flogsta. För det är inte hemma för min del. Det är bara ett uppehälle till dess jag hittat något annat. En lägenhet, ett hus ja, vad fasen som helst ^~^

Nu är det nog dags att göra lite nytta här omkring. Solen skiner och dagarna rullar på.

All that matters to me now is to stand on my own, next to you. With the safety of your arms.♥ 

I'll protect you with every inch of me, every tiny bit of strength. And her is all I fear.

På återseende! :*

7 days til I'm human again, 7 days til I stand my own ground again.
Dag 2 ensam hemma hos Hannes, magen är verkligen lika krånglig som igår, jag förstår inte vad den är så surig för, men den blir då inte gladare av lite kaffe det är ett som är säkert, min vikt går sakta neråt hela tiden också, har ingen aning om varför. Det borde inte göra det.



Att sitta ensam såhär dagarna igenom har fått mig att delvis plugga, delvis drömma om snygga skor. På nelly.se har jag hittat ett par fantastiska skor som verkligen skulle passa mina fötter ypperligt perfekt, får skaffa dem när jag gått ner till 60 kg prick bara för att belöna mig att jag varit duktig. (har tyvärr ingen bild på skorna) sen har jag funderat på en ny piercing som jag nödvändigt behöver införskaffa om jag nu inte planerar att skaffa nya tänder inom 10 år. två gängade plastkulor istället för de i titan jag har nu. Nöta på tänderna kan jag göra ändå.
Nej, men pengar är verkligen något jag nästn ärligen drömt om. Får jag inte CSN om 8 dagar får jag väl ringa min kära mamma och låna pengar hem till Uppsala. Har planer på att fara tillbaka till Flogsta antingen den 28e eller den 29e får se vad som blir bäst. Jag kom att tänka på att jag kanske måste vila upp mig innan uppropet och införskaffa lite anteckningsblock etc. Frick! Kom på att jag måste kolla upp kurslitteraturen, byta nation och förbereda inför nollningen... Shit! Jag kommer antagligen stressa sönder. Bara jag hittar plats att andas på så ska det nog gå fint.
Nu blir det nog till att kasta sig in i duschen nu, sen ska jag laga mat till en hungrig karl som kommer hem från jobbet. Jippi! ^^ (Det kanske är farligt att inte ha maten klar om han är så hungrig ;P) Mehehe.

Så, duschen var det ja.
CG får hålla ställningarna så länge. På återseende! :*


8 days til I'm human again, 8 days til I can stand on my own two feet. Again.

The love I harvest for you will only have an end if you want it to. Watashi wa ai suru.

Så idag somnade jag vid halv 7. Hannes pös iväg till jobbet utan sömn, inte lyckat men han får väl ta igen det när han far hem. Ja, jag sitter alltså ensam i hans lilla hus, med en bedrövlig magvärk. Har tagit en härlig morgon (vaknade vid 12) drack lite kaffe och sen diskade och så. Har nu hållit mig igång med att sticka på min halsduk. Har förövrigt några projekt inom den genren som ska avklaras. Jag har bland andra lovat Kalle, en vän i Jönköping en mössa så den ska ju färdigställas.

Nog om det. 9 dagar kvar till CSN förhoppningsvis ploppar in pengar på mitt konto, jag hoppas verkligen de håller sin tidsram den här gången annars jädrar i mamma. Jag är fattig om något. Det är sjukligt vad det är frustrerande. Letade jobb men utan framgång och nu är det således snart dags att återvända till universitetet. Det känns helt okej, lite rutin och sysselsättning har ju ingen dött av. Jag behöver få tiden att gå i Uppsala. Framflör allt för att jag vill flytta från Flogsta och sen för att jag så förbannat mycket vill examinera och bli färdig. Så jag kan komma ut i arbetlivet, tjäna lite pengar. Frusterande att leva på satans CSN, men det är såklart nödvändigt om jag inte får bra deltidsjobb så jag kan jobba.

Lyssnar förövrigt på Lily Allén - Fuck You, härlig låt är det och den får mig att tänka på min bisexualitet igen. Jag har väl alltid insett att jag inte var som alla andra, lite mer öppen när det kommer till folk. Senare även mer benägen att testa mig fram i den stora djungeln av pornografi. Aldrig har jag väl blivit så upplyst när jag hånglade med min första tjej. Men det var inte föräns i gymnasiet jag insåg att jag faktiskt var bisexuell.
Vi hade matte och Lasse, min mattelärare, hade fått ta hand om två lärarkandidater, en vars namn jag inte tänker nämna i min blogg, var helt bedårande vacker. Ja, jag blev kär och ännu bättre blev det när jag insåg att hon var intresserad av mig med.
Min dröm krossades såklart när hon slutade för att börja jobba i Linköping istället.

Jag kan inte förstå hur man kan anse att det är något fel på att vara HBT, det finns djur som är homosexuella. Svanar exempelvis.
Det är ju en udda tanke men djur precis som människor har väl kanske insett att sex är mer än att skaffa en avkomma. Eftersom djuren inte har tillgång till preventivmedel eller går i brunst precis hela tiden så löste naturen det så smart att djuren insåg att man kan lösa sin drift på homosexuell väg.

Därför tänker jag passa på att rekomendera en fin film; Brokeback Mountain. Handlar om två män mitt i livet som fixar jobb uppe i bergen. Väl uppe i bergen utvecklas en stark kärlek till varandra. Dessa män måste sedan hålla deras kärlek hemlig och gifter sig och skaffar barn med varsin kvinna.
Filmen döljer en kärlek mellan två människor så stark, så vacker.

Nää nu ska jag lämna mitt bloggande för idag, har nog råkat kasta ur mig en hel del. Hannes kommer snart hem och jag ska väl kanske hitta på något att göra istället för att ligga här och jäsa.

På återseende! :*

Nine days.. then I'm human again. Nine days til I'm on my feet again. You knocked me out.

...Och vad som varit kommer aldrig igen. Man kan drömma sig tillbaka i tiden och det är något som människor gärna gör, minns. Längtar tillbaka eller fasar för minnena man har. Ibland är det tur att det bara är minnen och inget annat. Ett gammalt brev eller ett foto. Det river ganska lätt sönder sådant som finns i nuet.
Därför måste man komma ihåg att vad som varit, har varit och kommer (förhoppningsvis) aldrig igen.

Ett annat fel folk gör är att längta sig fram i tiden. "Woo jag längtar till jag ska gifta mig/ fylla 18/ får barn etc". Varför inte leva idag och ta dagen för vad den är, ännu en i ditt liv. Du kan lika väl bli påkörd imorgon eller dö på ett annat hemskt sätt. Det låter verkligen hemskt, det vet jag, men det är ganska så sant.

Jag vet, jag är själv lika mänsklig och längtar fram i tiden och lika väl så minns jag hur det var förr i tiden.
Ibland lyckas jag även kasta bort dagar och göra allt i min makt för att få dagarna att gå så mycket snabbare. Så som de gånger jag längtar till Hannes och jag inte får träffa honom på flera veckor, det är då jag önskar tiden kunde speeda upp några snäpp. Eller de dagar juag vill ska gå långsammare, exempelvis under tentapluggperioder då dagarna verkligen inte räcker till.

Tiden är där och rullar på i sin egna takt, även om vi uppfattar den som långsam eller snabb så har den alltid samma fart. Därför ska vi värdera nuet och njuta av varje sekund vi andas.

I know your intentions and I kill if you ever try to get near...



På återseende :*

Så, min vistelse här nere i Vara fortlöper och jag njuter vidare. Det är precis 15 dagar till jag ska på upprop i Uppsala och ska väl kanske passa på att vara hemma då. Eller ja i Flogsta. Hoppas verkligen på att jag får en annan lägenhet, jag lär stå ut hösten ut men sen är det dags att hitta något med mera hemkänsla.
Det här men hemkänsla... ja, det är något speciellt med det faktiskt, jag har då inte hittat det i Flogsta Sernandersväg 12 that's for certain. Kanske inte ens i Uppsala. Men jag måste stå ut tills jag pluggat färdigt. För inget kan ju ta ifrån att det universitetet är bra och jag trivs förträffligt där.
Vad är det då som bidrar till en hemmakänsla? Den här mysiga luddigt, varma känslan som bara hemma kan kännas. Är det dofterna? Grannarna? Eller är det storleken på huset/lägenheten?
Nej, jag tror att det är folket man omger sig med och hur man trivs i att bo där man bor. Man kan bygga ett hus men det krävs finess för att ge sig själv ett hem. Min lägenhet är som ett skal, en kostym som gått och blivit fasansfull obekväm. Grannarna känner jag inte alls och det är alltid ett fasansfullt äckelpäckel med tvättstugan i grannhuset... Badkar har jag inget heller. Till råga på allt. Nej, jag och CG vantrivs som satan i gatan. CG blir bara mattare och surare för varje dag och klagar alltid på att fara ut på resor. Hur nu det ska gå till...

Blää.
Nej, en hemmakänsla byggs upp så lätt och dör lika lätt om den inte underhålls.

Men nu ska jag mysa ett tag till.

På återseende :*
Jag har således bytt lokalisation fram till skolstarten igen. Just nu ligger jag bekvämt i en soffa mitt i Vara. Hemma hos Hannes. Ja, mina vänner, jag rymde bort från Uppsala med mina sista CSN-pengar. Kommer hem med de som kommer den 25e. Så beräkna mig post 25e augusti. Jag kommer underhålla mig med att plugga cellen, sticka på min halsduk och teckna en hel del. Får se vad jag  mer hinner med då Hannes far iväg till jobbet. Annars blir det bra fullmode mys deluxe som står på schemat. Eller ptja om vi båda inte är fullkomligt trötta, störst sannolikt då han börjat jobba igen. Jag kommer bara trötta ut min lilla hjärna och kanske min kropp med då det blir lite motion. Got to get in shape again.. or skip the "again"part... :D

Hur som haver, jag har min telefjon och antagligen tillgång till dator så är det något ni Uppsalafolk känner för att säga så är det bara att hojta till!

Själv tänker jag njuta av solen och myset här nere.

I could never thank you enough. But all I have to offer is a heart and all the love it contains. No need to save it for later, cover yourself in my love. So I tell you.. Thank you from the bottom of my heart. 

På återseende! :* 

Det var kanske ett tag sen jag bloggade, men nu är jag på't igen.

Var man än ser så ser man dieter, bantning och ideal. Alla i princip ouppnåeliga. Jag mår fruktansvärt illa när jag ser hur det påverkar unga människor. Som om de vill ha sig en ätstörning, vad vet dem? Inte ett jävla dugg att dem vet! Morr, dem väger vadå, 55-65 kg och är väl kanske 165-175 cm långa, inte har dem vuxit klart, heller inte insett att puberteten medför viktökning i fett för tjejer. Flickor, era höfter behöver fett, rumpa och lår och bröst mår bra av det! Nej men varsåjävlagod, väg 45 kg, se ut som skelett. Allt ni vill ha är jävla uppmärksamhet. Jag blir så fasansfullt förbannad. Jag får ångest för att jag äter, jag ser mig själv i spegeln och ser snusk. Jag vet likväl att jag måste äta för att må bra, för att inte bli sjuk, än så länge har jag aldrig, aldrig varit ett benrangel, heller aldrig kollapsat, men jag tänker hela tiden ut nya planer för att gå ner, lägger upp ideer för hur jag ska göra mig smal och snygg. Fin. Varje dag är en hemsk satans kamp mellan mitt välmående jag och mina sjuka lurande demoner. Jag blir så förbannad är jag ser wanorexians. Det är inte coolt, det är inte fint, det är fan inte hett någonstans. Tror ni verkligen en normal kille vill ligga med er när ni ger honom skavsår av era vassa höftben, nej. Så fasen heller.



Ät mat, träna i måttlig mängd, tyck om er själva. Ni vill inte ha ångest så fort ni äter ett äpple. Tjejer som är anorektiker är inte alltid pinnsmala, en anorektiker lider av ångesten, tvångbeteenden och självhatet, behovet av att alltid ha kontroll, man kan inte se att de är sjuka, en anorektikers största rädsla är att bli påkommen med sin bantning. 
Jag vill verkligen inte tänka på vad jag har ätit nu, men det gör inget för jag vet att om jag tar mig en löprunda eller två och kommer igång med den på riktigt så kan jag äta precis vad fasen jag vill och fortfarande må bra. Det är det snygga med bra motion.´

"Her" need for control will always lurk in every corner, I have love to fight her off now, leave and I will fall to her again.
I live for you, love <3 I'll be strong for you. My heart. I carry a love for you I've never known, so strong, so rich.
I hope I never ought to leave.

Änyhow, mina dagar just nu är som världens bästa dröm all over and over. Men den 12e så är det tillbaka till verklighetisen igen >-< UNSCHWEET!
Hannes far hem och tomhet är vad jag har att se fram emot, men närmare kommer jag att fara ner igen :D woppie för det då ^-^
Och närmare nollning av små skitungar. BMAnollningsfadder är vad jag ska vara!

Nu ska jag ge äkta kärlihet till mannen i min lägenhet <3

På återseende! :*

En bra dag har detta varit faktiskt, precis som dagen innan. Men idag var speciell, för jag har fått reda på att jag får besök den 3e av mitt hjärta, (med reservationer för ev. ändringar). Det har totalt gjort min dag, lite synd att vi inte kan vara hemma här hos mina föräldrar, men ptja jag måste respektera att mamma ska jobba och sånt.

Skulle förresten gå ut med min tax idag, det ville sig inte, var som om hon var skrämd eller något, mycket märkligt var det i alla fall.

Så jag stannar här till den 3e, sen far jag hem till flogsta igen. Om jag inte åker tidigare för att se att allt är okej med min lilla lägenhet.

This will be grand <3

på återseende ! :*