Imorgon är det torsdag, tänkte jag så vänligen upplysa om. Jag har en genomgång i blodceller imorgon. Klockan 10.00 mhm. Det är ganska kass faktiskt, men trots att jag inte klarade praktiska provet så känns det ändå som det sitter något sånär ändå. Därför känns det faktiskt ganska skönt att jag får möjligheten att lära mig ännu mera. Sätter ner min fot och bekräftar härmed att jag inte är okunnig eller lat på något vis! Nej, jag pluggade som jädra rocky för det där, trots min förkylning som totalt knockade mig.
Så visst känns det bittert, men jag har tur vilket fall.

Resten av veckan kommer att tvångsspenderas hos mina föräldrar ser det ut som, i och för sig är det ganska trevligt att ha en skön säng att sova i, men just nu känns allt ganska jobbigt här hemma. Jag älskar min familj men det är inte alltid jag gillar dom. Visserligen kommer det dröja ett tag innan jag träffar dom igen eftersom jag ska åka ner och besöka min fina karl. En vecka med kärlek och tentaplugg ja, det kan ju inte bli fel, bara bra ;)
Måste bara bli färdig med alla inläsningsuppgifter jag ska ha färdiga innan jag åker ner. Det ser nästan bra ut faktiskt.

Strax fika och tevemys innan jag går och sover en skvätt, min familj är bra, ibland.

I can't fit in anybodyelses arms, except yours.

Godnatt :D