For hem idag för lite administrativt arbete. Hjälpte mamman och pappan att spela bingolotto, lyckades vinna hem 100 kronor. Wow. 
Det ser ut som att det blir en vecka av 8-17 om jag inte hittar någon att byta pass med. Det vore bra. 
Har ordnat det mesta inför påsken och ja, eftersom det blir 7 dagar arbete till påsk så känns det en smula motigt men givetvis gött att ha allt klart. Har köpt påskägg som bara ska fyllas med diverse finsaker. 
 
Har återigen kommit igång med löpning och om än det bara är på löpband än så länge så känns det fint att ha träningsvärk i baken igen. Därmed blir det också dags att ordna beställningarna till blodomloppet, sista anmälningsdag blir den 2e april. 
 
Dags att rulla vidare. 
 
Hejs Chinow.
Som jag har längtat. Nu är den här. Helgen! Så tröttisch :) Jag och katten ska mysa hela helgen. 
Fick ett gött samtal idag och det nästa vecka kan bli even bättre. Upp i karriären jajjemen! 
 
Nu blir det till att springa vidare, milen närmar sig! 
Ha det hej.
Efter sommaren som varit så kom vintern, jag var påväg uppåt i livet. Dejtade gjorde jag också. Under den hösten dejtade jag nog 2-3 män alla var de ute efter en sak. Utom en. Men han ångrade sig givetvis när jag kom honom för nära. Då saknade han sitt ex. 
Ja, det gjorde ju ingenting. 
Efter nyår hände en grej. En möjlighet och ett tillfälle att ställa upp. Jag tog det. Det var en tråkig grej och att visa sin sanna färg blev mitt kall. Jag hoppas jag föralltid är din vän och att jag aldrig kan förlora dig. Precis det som jag förstog när vi träffades den där sommaren 2012. 
 
Våren kom och jag fortsatte mitt singelliv. För första gången började jag således tvivla på min karriär på klinisk kemi och farmakologi. Människorna och arbetsuppgifterna flöt samman. Samma bråk och samma tråkiga jobbiga människor. ni vet de där man stör sig ofantligt på. Ja. 
Jag träffade en av de färgstarkaste karaktärer i mitt liv. En nytänkande individ. Väldig potential att vara precis så älskvärd. Vi sågs en söndag. Ja, precis en vecka sedan. Jag vägrar blanda in känslor eller antagande i skrivande stund. Men ni vet, man får alltid en känsla till alla man träffar. Vad denna känsla innebär vet jag inte. 
Jag vet att det är vågat att ens skriva ut detta så här officiellt, men med tanke på att jag redan skrivit om allt annat i mitt liv som lett mig hit idag så är detta knappast en sak som kan förvärra något. 
 
Jag gjorde en annan djärv sak, eller ja flera för den delen. Jag sökte ett nytt jobb, det lär jag göra igen. För nu är jag på jakt att bli fri, fri från landstinget. Fri att göra något jag vill ett nytt karriärsteg. 
Jag bjöd en av mina bästa vänner till Uppsala som jag inte sett sen förra sommaren. Förhoppningen är att vi ses på Valborg. För ni kan tro att jag saknat att skratta med honom. Jag vet att vänskapen fått vila och vara på sparlåga ett tag, men jag tror också att den mognat och är på väg att landa just där den ska vara. 
 
För första gången på riktigt länge så känns det som om jag är närapå att vara precis där jag ska vara i mitt liv. Det går fort och vändningarna är häftiga. Men jag gillar det. Det skrämmer mig inte. En gång i mitt liv var förändring farligt.
Just nu omfamnar jag den och bara låter den komma. Likt en frisk fläkt. Kanske har jag äntligen hittat den jag verkligen är tillslut. Genuint kärleksfull och i full fart framåt. Ja, jag känner igen den beskrivningen och jag älskar den. 
Min livshistoria har varit tuff stundtals rent förjävlig faktiskt. Men jag tror att vi alla har våra hemligheter och skelett i garderoben. 
Jag är här, just nu och jag bara längtar till imorgon för en ny dag och en ny erfarenhet! 
 
Ha det hejs!
Chinow.
Oigenomtränglig och förgiftande. Som en stumfilm utan humor. Ja.. Sån är våran vänskap nu. Snart flyttar du vidare från platsen vi först möttes. Platsen jag såväl känner en hatkärlek till. Nej, jag vill inte att du flyttar. Inte från Munken, från din lägenhet och .. regnet. 
 
Platsen där jag strypte och kvävde min så starka smärta skapad av en annan. 
Så som vi kom att bli varandras torn, en stöttepelare i en annars karg värld.
 
Men sen katten var ur bagen så är inget sig likt. 
 
Jag har hört att det inte ska regna i sommar. 
-Nej, det ska det förmodligen inte. Det ska troligtvis aldrig mer dofta av nyregnat och aldrig mer ska jag lycklig hoppa i vattenpölar tillsammans med dig.

Jag har sökt semester från den 3e juli fram till den 30e. Men man vet aldrig men som det ser ut nu blir det inga som helst extrapass till semestern.
Far som fyller 65 ska firas. 
 
Men nu ska jag sussa ikull. Mitt knä är precis skit och jag ska springa en mil.. ja men visst. Här är vi optimister! 
 
Gonatt. 
China.
Tisdag och givetvis så har jag jobbat, sådär som man gör en vanlig tisdag. Imorgon har jag bytit tur med en kollega på jobbet och tagit hennes kvällsskift. Det är gott med kvällspass så jag tog ett på fredag med. Haha. 
 
Jag och min lillasyster testade dagen till ära Österbybruks gym. Litet och halvmysigt, men verkligen tillräckligt. Jag kommer tillbringa en del tid där samt i bassängen. 
 
Två semslor blev det för min del idag. Ena torr och rälig och den andre med vaniljkräm go bulle och grejer. Den var bra. 
 
Imorgon blir det ambulansgymmet igen. Det är lägligast och störst hehe. 
 
Sigrid har ätit lite semla åsså haha. :P 
 
Nu ska jag förpassa mig till duschen. 
 
My head's underwater
But I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my mind
 
Jag är okej idag, kommer fortsätta vara det. Imorgon, nästa vecka och nästa år. 
 
Ha det hej. 
 
Chinoe