Vaknade tidigt klockan 7 och klädde mig i mysarkläder. 5 timmar av provskriveri. 5 block á 55 minuter. 
Första blocket som jag tyckte gick okej var testblocket. Det räknas alltså inte med. 2a blocket de första av 2 matteblock gick ganska dåligt. Jag blev allt för nervös och tog tid på mig. Kontentan av detta var säkerligen felaktiga svar och två helt missade svar. 
 
De två återstående verbala delarna gick tyvärr sämre än den första kändes. Så där förlorades en hel del poäng ock. Sista kvantitativa delen gick bättre i känslan. Rent resultatmässigt gick det inte alls. Tyvärr. 
Jag överslagsräknade mitt resultat och allt som allt kan jag fått allt mellan 0.9 - 1.4. Det betyder alltså bättre lycka i höst. 
 
Jag har valt att räkna med att det kan ta mig ett par gånger för att fixa det resultat jag vill ha. Jag är realist på det viset. 
 
Det blir således en vår och sommar med inplanerat högskolepluggande. Men fan, jag ska ha så roligt i sommar! Så den biten kan jag ta :D 
 
Japp detta år kommer bli bättre än alla dessa år so far. Hej med sig!
 
Hejs!
Chinis :*
 Det är ju som bekant våffeldag idag. Trots att jag äter lchf så tyckte jag att ja, men jag kan ju ocklså ta del av glädjen av våfflor.. 
Hahah! Njae så jag införskaffade mig ett järn och invigde det idag. Svängde ihop ett bra recept av 56kilo.se
Men.. Så missar jag de där 2 dl grädde som ska vara i smeten. Gissa om det blev som att tugga på en bit papper. Åt två våfflor och slängde resterande. Det blir alltså skadjurspaj igen i matlådan imorgon tjuhuu. 
Det gör i och för sig inte ett duggans eftersom den var fantastiskt god. 
 
Nu ska jag ta min träningstrasiga kropp och kurra ihop mig med all välrdens kringfarande tankar. Imorgon är en annan dag.
 
I just wanna see your face light up again. But somehow I lost the ability to make you smile. 
Ibland för att slippa tänka på saker och ting så tar jag moppen, dammsugaren och alla andra diverse städmojänger under armen och städar. 
Så även denna söndag. Fast antingen så tänker jag väldigt lite i övrigt eller så tillåter jag mig dessa tankar... för det är inte så välstädat ändå. 
 
Just idag råkade köket ut för min tankerymningsprocess. Ja, på tisdag kommer diskmaskinsreparatören så det passar sig kanske ganska gott. 
Den ska äntligen bli lagad det lille aset. Den har väl varit trasig i ungefär ett år. Heja mig och min produktivitet. 
 
Idag har jag ändå lyckats förvånansvärt bra med städningen. Jag har ingen aning om varför, kanske för att det är ofantligt mycket att tänka på just nu som jag inte gärna vill kännas vid. 
Saker som jag gärna suckar åt, saker som jag egentligen rent emotionellt inte är ett minsta lilla förvånad över.
Saker som faktiskt rent enträget envist håller fast och ja, gör ont. Fuck that! 
*crazy cynical  bitch mode* 
 
Men skämt åsido! Det är måndag imorgon helt säkert. Andas in och var awesome för fasen! Precis sådär som bara jag kan vara. Le gör varenda jäkel nyfiken åt vad du egentligen ler sådär vackert och genuint för. I slutänden har jag ändå allt att le för. Allt. :3
 
Stand alone on my own two tiny feeth. You know I do not stand helpless. Managed my whole life without any of yous ;)
 
:* Fridens! 
China.
 Hon var stark.
Kanske vek sig hennes styrka ibland. Kanske kunde hon inte göra allt hon så milt tackat ja till. Kanske var det så att hon precis som alla andra vanliga dödliga var mänsklig. 
Högt uppe, långt inne i hennes inre. Dit ingen någonsin når, sitter hon tryggt.
Ibland är det kallt, ensamt och förbannat frustrerande att aldrig känna sig prioriterad.
Hon valde detta själv. Just därför att smärtan av att förlora är fan värre.
 
Min diskmaskin är trasig, jag har försökt fixa detta as men misslyckats. Jag har tagit kontakt med försäkringsbolag och reparatör.. Nää men jag kan inte vara hemma imorgon eftermiddag när han nu bokar in en tid. Jag jobbar 8-17 -.- 
 
Försökte få lite assistans med att kanske ha någon som kan möta reparatören. Nej, det fanns ingen tid till detta tyvärr. 
Ibland.. ja väldigt mycket ibland nu för tiden så vill jag bara rymma till någon som bryr sig om mig, sätter mig som prioritet i sitt liv. Så jag för en sekund i mitt liv kan få slippa känna att jag ska bära hela mitt liv ensam. Att jag är värd en sekund av eran tid... 
 
Idioter
Mera idioter
När det passar er
Det finns bättre att lägga energi på
 
Så förbannat less.
Tyvärr inser jag varför jag håller mig ensam i denna värld. Jag är avskyvärd och det är resten av mänskligheten också. 
#offerinlägg
 
Hejs!