Hade en otroligt bra dag igår. Allt gick så bra som det skulle. Tentan som jag planerade blanka fick jag precis godkänt på. Laborationen gick helt smärtfritt, Kais, labbhandledaren var till och med glad. CG gjorde segerdansen. Vi fick CSN igår, så jag och Lisa firade med en öl. Och en cider. CG fick snällt stanna hemma och halvt riva lägenheten.
Många nya citat föddes igår men jag kommer inte ens ihåg hälften. Lisa och jag gick tillsammans hem efter öleriandet, bussarna slutade gå halv 1 och det var vi ganska arga över muttrade och sjöng Fucking the moon cause his dick is tooo big! nanana (8). Sen sa jag till Lisa att huset viskade åt henne då blev hon rädd.. Ja, jag är ond ibland.

Dagen efter, alltså idag har åsså varit ganska bra, inte lika som igår då men nästan.
Hade föreläsning och gick sen på stan med Lisa. Den kvinnan kan man inte umgås med för mycket, t.o.m CG gillar henne och han har väldigt svårt för folk, han brukar vända sig bortåt. Men nu dinglade han så glatt i väskans ena ände.
Fick tag på en klänning som var fin, och lite fint bodybutter med doft av cocos, mums liksom. Ptjaa sen har jag väl inte gjort så mycket mera skojigt, var på Tant Grön för första gången i mitt liv, tant grön är dyr men det verkar ju vara en fin affär med bra kvalité så då får man vara lite dyrare. Lagade mig en pizza som smakade förvånansvärt bra endå. Trodde den skulle vara äcklig men icke. Helt okej. ^^

Nu ska jag leka med currygurkan innan han släpper en atombomb på mig, han är så leksugen den lille rackarn.
På återseende! :*
Kanske är det så det ska vara, jag menar, jag kan väl vara singel om det är så det måste vara. Jag saknar ändå karaktär och humor och ingen energi har jag heller. Blir jag någon gång kär, vilket var/är nära att inträffa, så kommer jag definitivt inte bry mig. Ja, jag kommer sakna personen massvis, ja, det kommer göra ont. Men det kommer gör väldigt mycket ondare att bry sig.
Jag är ganska trött på att bli ignorerad så fort folk fått ligga med mig. Det känns bara äckligt och billigt. Jag är ingen jävla fleshlight. (Dvs. lösfitta för dem som inte hört talas om et.). Jag har även jag ett behov av att känna en meningsfull kärlek och att någon faktiskt uppskattar mig för den jag är, och för hur jag ser ut. Jag är mänsklig, en levande form av känslor och med ett behov av trygghet och kärlek.
Att hitta någon kommer antagligen inte hända men som sagt jag bryr mig inte längre. Antagligen kommer jag leva i någon form av celibat framöver. Jag är bara så trött på att känna mig som en liten bordellmyra, det är bara billigt och jävligt skabbigt.

Värre än allt detta är antagligen att bli nästan älskad. Nästan uppskattad och nästan ihågkommen. Snälla säg inte att jag är speciell om jag inte är det. Tala inte om för mig att jag är vacker om det verkligen är så. För när du väl sen glömmer mig och väljer att ignorera mig så är det så att jag kommer stå där som ett naivt fjån, undra varför du inte ringer och sakna dig som den blåsta lilla horan jag är.

Jag genomstryker ordet h***n med tanke på att CG inte fattar ett dyft av ordet och skulle börja fråga om det som den lilla fågel han är. Mitt lilla mongo.

"Ohh vilken cool rullstol!...Fan det var ju ingen rullstol det var ju en moped -.-"

Här har ni han... Så satans i gatan fin och elak..

Ja, man kan hitta mycket fint på BMC till exempel en moped som ser ut som en rullstol.

Jag och Lisa bestämde oss för att sitta och ha picknick på rasten det var ganska trevligt sitta där i solen och steka. Det gjorde mig lite nostalgisk på något vis. Tänker på när jag gick i ettan på gymnasiet och alla (nästan) satt ute på innergården och solade på rasten, det var tider det. Det är många år sedan och mycket har hänt på dem 4 åren. För mycket faktiskt. Jag känner knappt igen mig själv längre.

Jag tänker vila nu tror jag, sen blir det eventuellt en promenad till Lisa i Eriksberg. Jag känner mig inte sprallig eller så, men jag känner att jag måste ut innan jag kvävs.

Så fint vårig bild...not!

"Jag är så less på att höra dig säga jag vet inte" - -.-' Fuck off!

På återseende era bajsar! :*

Kaboom! Japp, snön slafsar ner från taken likt ljudet av en ko som skiter från hög höjd. Men skyltarna som ska tala om för en att man ska akta sig för snöras är ju helt patetiska här i Uppsala. Liksom "se upp" jaha *tittar upp* SLAFS! Vafan liksom! Hurra! Jag fick snökobajs rakt i ansiktet, kom igen inte fan ser man väl upp, då är man ju otroligt dum. Man aktar väl sig kanske, går åt sidan... Eller något ditåt.
Sitter nu och pluggar metabolism, tycker det är otroligt roligt, nästan. Kan ju annars göra som min stackars föreläsare Birgitta sa: Man måste ge upp! Det sa hon om sin stackars dator hon inte fick att funktionera. Men ptjaa CG fick sig ett väldigt gott skratt åt beteendet. Faktiskt jag med.

Pratade om vårt nalkande fadder-/tuktmästarskap som vi ska ha för kommande BMA när vi väl börjar vår 3e termin, det kommer hända mycket skoj om allt går som det ska, tänker definitivt inte lägga ut några som helst avslöjande fakta här. Jag menar, tänk om min blogg blir rikskänd och att någon som följer min blogg funderar på att läsa till biomedicinsk analytiker i Uppsala. Då håller det inte att avslöja sådant som ska vara confidentiellt. Jag har verkligen kämpat med CG om att han ska knipa näbb. Han är en sån skvallerbytta.

Nog om det.

Jobbar för övrigt på plugga mig igenom dagens föreläsning om CITRONSYRACYKEL (ov doom?) (Jaa!) Isch man får ju magsår för mindre, den är här, den är nu och den är fan i mig mer hänsynslös än en speedaad ångvält med Bert Karlsson i. 

Så här många chokladbollar har du ätit på 3 år, inlindat i bacon, blandat med fimpar känn hur det känns nu, vill du verkligen ha det i magen? Nej, just det! - Anna Skipper.
Den kvinnan är underbar och må vara den största hycklaren i världen, här kommer hon med ett eget varumärke som ingen student i hela världen skulle ha råd med, säger att man ska äta sunt och absolut inte hålla på med några dumheter.. Så hittar man henne med ett glas rött i ena handen, 3 cigg i den andra och en fet cheeseburgare i den munnen. Alltså vad är grejen. 
Nog sagt där, hon är underbar jag menar, hon får ju faktiskt folk att tappa i vikt. Och få Bert K att bada i mjölk, folk att känna på saker inlindat i bacon och med fimpar intryckta och söndergojsade. Det är vad jag kallar fredagsmys!

Nehedu, nu ska jag och CG plugga metabolism och statistik (inte nödvändigtvis i den ordnigen) sen.. ska jag nog sova (Y)

På återseende! :*
Hej halloo..zZzz Idag är inte den helt bästaste dagen vill jag mena. Jag är helt död, pank som en lus och just nu hoppar currygurkan runt på mitt golv och låter, han vill kalla det sjunga men det kan ju diskuteras. Men! Det är fredag och hela helgen är påväg att bli awesome. Jag den smarta korvpluggen har bjudit hem en helt bäst person och ja, jag har ju inte ens mat åt mig själv. Är jag underbarast i världen eller??? Så jävla klantig jag är!

Till dagen som förlöpt. Vaknade vid en omänsklig tid som vanligt, begav mig till BMC, min livsmetropol för tillfället, släpandes på en väska och CurryGurkan.  Han skulle som vanligt vara tvärtemot och ha sin vilja fram den jävla skitungen.

Vi satt hur som haver på en föreläsning a' 45 min sen dog den och vi skulle gå och ha räkneövningar trodde vi, jo men in my ass att vi skulle. Ingen kom och jag Lisa och CG satt och bara muppade loss nere i BMC's källare.

En helt ny värld öppnade sig för oss, eller ja flera världar faktiskt, mattens, fysikens och Torgnysarnas värld.
Såå efter att vi insett att ingen ville räkna med oss jävlades vi lite på tavlan som var så ren och tom och sen begav vi oss hemåt igen.

Jag somnade nästan direkt efter att ha insett att jag faktiskt kommer vara otroligt fattig i 6 dagar till. CG bara fnittrade åt mig på det där elaka viset bara han kan och dinglade lite med sin majsfärgade överviktiga kropp. När jag fräste tillbaka att han såg ut att ha "the worst combover ever" så tystnade han och rufsade till sitt vita fjun till hår. Han blev säkerligen ledsen.

Jag sov ganska länge tills det att CG tyckte att det var dags att öva på Rysslands nationalsång. Klart som fan man vaknar av det. 

Här är jag nu, japp jag ska hämta min post, förmodligen duscha, dammsuga lite och sen stillsamt vänta på att klockan ska bli 8-isch för då får jag nämligen Världens bästaste besök <3 CurryGurkan låser jag in, han kan ju få för sig att hitta på bus.

Akta er för de negativa 72 torgnysarna som springer lösa kring Uppsalatrakten. Speciellt du, Lisa.
På återseende! :*

Ja, det har hänt, detta är currygurkans mattes blogg och den är sjuk, sjuk, SJUK! Följ den och bered er på galenskaper. Kanske ett och annat normalt inlägg också. :D

Nu till dagens galejer! Tog mig som vanligt upp lite för tidigt för mitt egna bästa men vad gör det...? Jo allt.

Gick på föreläsningar och sånt tråkigt bajs och skulle sen ta mig hem från BMC till Flogsta och vi snackar en timmes rask promenad så min motion är ju räddad. Räkna då in att jag var tvungen att hippetihoppa som en satans jojo över alla dessa fanatiska "små" sjöar som bildat sig av allt detta förbaskade men ack så älskade smältvatten.

VAD I HELVETE liksom. Mina skor var som små förlista båtar, China var inte glad...

Lika arg blir man ju när folk tutar på andra bilar bara för att visa att, så kan man faktiskt göra. Det rent av skrämmer skiten ur mig som fotgängare. Man vill bara gå fram när det är rödljus, öppna dörren, dra ner byxorna och sen fråga: Ja, har du papper eller!? Åhh fy vad jag hatar det.

Och bara sådär så blir man ju glad när man stövlar in hemma i Flogsta med blöta skor som avlidit för länge sedan. För! Jag fick nämligen min allra första bonuscheck från ICA idag det kan ju verkligen lysa upp dagen som ingen annan jävla vårsol kan.

För att hoppa till en annan klutt från en annan så kan jag ju berätta om en väldigt skum grej som hände mig igår förutom att jag fick utbrott på gatumusikanter som var helt öronbedövande dåliga, var på Hugo's med underbara Lisa och pratade med en otroligt vacker person på telefonen till sent på kvällen/morgonen. Jo, jag gick som vanligt med Lisa på St Pers gallerian i Uppsala, går förbi en såndäringa Tele2/telenor-what-the-fuck-ever-grej med två yngre män/killar. Killarna stannar oss och ja, man kan ju inte ignorera bara sådär för det vore ju otrevligt och så har inte mamma uppfostrat mig i alla fall, nää, han frågar mig om jag har telia eller något annat dumt abonemang, jag svarar ja och då ber han om mitt nummer. För jag ska få en "bonus" My ass att jag ska... Jag blir genast osäker på min sak och då gör den ena killen något mycket oväntat han tar mig på axeln, tittar mig i ögonen och säger: "Titta in i mina ögon, jag är en man i mina bästa år, du kan lita på mig" Så sliskigt han bara kan. >.< Fy tusan, såg inte direkt ut som seriösa telefonpojkar heller. Säkert fiskade de telefonnummer av unga tjejer.
Ptjaa sen gick vi och muppade oss som vanligt på en bänk i centrala Uppsala som man gör en vanlig dag om man heter Christina och Lisa. Att kolla på folk är såklart roligt.

Måste presentera er för CurryGurkan också det är nämligen min otroligt fjantiga men söta lilla kyckling med vitt fjunigt hår som är bosatt på min väska. Så är det med det. Kommer en bild på honom inom kort.

Tjolavejs nu ska jag tvätta och diska och andra vuxna grejer. På återseende! :*